Пътна сигнализация за безопасността на шофьорите и пешеходците



Пътната сигнализация е основен елемент при организацията на движението и без нея то е немислимо. Съставните й части са пътни знаци, табели, маркировка, светофари, а също така и допълнителни съоръжения, като ограждения, гумени изделия за ограничение на скоростта, сигнални ленти, маркировъчни мрежи и други.

Сигнализационните средства се поставят с цел въвеждане на безопасност за водачите на моторни превозни средства и на пешеходците. Разбира се, те имат приложение и при изграждане на нови пътища като маркират дадени територии и ги превеждат в готовност за ремонтни дейности. Пособия за пътна сигнализация се използват от паркинги, гаражи, търговски обекти и други.

Основната идея е да се въведе ред при паркирането и да се направят точни ориентири за хората, за да могат да стигнат те от точка А до точка Б. Фирмите произвеждащи сигнализационни продукти са задължени да спазват Български държавен стандарт придържайки се към правилата за движение и безопасност.

Трафик пътна сигнализация ЕООД е една от най-известните български фирми, която предлага производство на всякакви видове съоръжения за пътища, търговски и промишлени обекти, паркове и прочие. В сайта на фирмата се намира богат каталог от продукти, сред които всички познати пътни знаци, указателни и рекламни табели, светофарни секции, хоризонтална маркировка и др.

Освен производство ТПС ЕООД се занимава и с монтаж, като използва най-съвременната техника, която гарантира високи резултати. Стремим се да запазим здравето на всички участници в движението и създаваме пълни предпоставки за това да се случи. Работим с агенция „Пътна инфраструктура“, както и с десетки български общини.

Обобщение

В случай, че вашия град или село се нуждае от пътна сигнализация, то не се колебайте да ни намерите на адрес http://trs-bg.com, където ще видите пълната ни гама от предложения. За повече въпроси използвайте вградената контактна форма и нашите телефони, които ще намерите на посочената интернет страница. Пожелаваме ви лек и спокоен път.
Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger