5 причини да заложим на базални зъбни импланти


Базалната имплантология дойде в България през последните няколко години. Тя успя да привлече пациентите с частична или пълна липса на зъби, като им предостави достатъчно комфорт, с който да изградят новата си фасада. Освен чисто визуалните качества, които базалните импланти предлагат, добавяме и подобряване на дъвкателната способност, което е от водещо значение за нас. 

В тази статия ви представяме 5 причини, заради които си заслужава да инвестирате в поставянето на базални зъбни импланти. Можете да ни имате пълно доверие, тъй като самите ние сме минали през тази оперативна процедура и познаваме нейните достойнства.

Прочетете следното: 

1 – Базалните видове импланти се поставят независимо от наличието на така наречената зъбна атрофия, която говори за недостатъчна зъбна кост в даден случай. Дизайнът им позволява интеграцията в кортикалната кост сочена за най-твърда и даваща шанс за подобряване на дъвкателната функция. 

2 – Този вид импланти са подходящи за хора с пародонтална диагноза или пушачи. Те са по-евтини от конвенционалните предложения, защото пестят пари от времето прекарано в стоматологичния кабинет. 

3 – Ако заложите на базални импланти, ще предотвратите притесненията спрямо процедурата по поставяне.  Оперативната намеса е безболезнена и не оставя травматични спомени на пациента. 

4 – Лесната интеграция на подвижни протези върху базални импланти ни гарантира безупречно качество и комфорт в устната кухина. 

5 – Денталните импланти на базална основа могат да се сложат непосредствено след изваждане на вашите зъби с едно посещение в Центъра по базална имплантология. Имайте предвид, че така пестите финансови средства и нещата се случват в рамките на 3 – 5 дни.

В обобщение 

Смятаме, че тези 5 причини са достатъчни да заложите на базални импланти за възстановяване на вашата красива усмивка и придобиването на повече самочувствие в ежедневието. Разбира се, можете да получите пълни подробности на адрес http://swissimplants.eu, в който сме поставили статии от първостепенна важност. Желаем ви по-добро дентално здраве и всичко хубаво.
Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger