Предимства на интериорните врати

Висококачествени външни и вътрешни врати София на достъпни цени можете да закупите от българския бранд Борман Комерс. Фирмата вече 10 години е лидерът на пазара сред фирмите, занимаващи се с търговия на интериорни и екстериорни врати на водещи европейски и български производители.



Последвайте линка и разгледайте сайта на фирмата http://borman.biz. Цените включват ДДС, пълен комплект части, крило и каса. Първокласните екстериорни и интериорни врати се предлагат от екип професионалисти, чиито компетентност и дългогодишна практика са помогнали да развият задълбочени умения. Те ще ви помогнат в избора на вашата идеална врата, прилагайки субективно отношение и индивидуален подход. В тази връзка интериорните врати говорят много за собствениците на един дом по непринуден начин.

Ако изберете фирмата, в удобно за вас време на вашия адрес ще пристигне монтажен екип, който първо ще снеме размерите с оптимална точност и ще заяви вашата врата.


Източник: http://invest-news.eu/



Процедурата за заявка и монтаж е оптимално улеснена. В удобно за вас време на посочения от вас адрес пристига монтажния екип, снема размерите на вратата, след което се сключва договор и когато новата врата пристигне се монтира, като се демонтира старата. Поръчки на дребно, т.е. за единични бройки интериорни врати се правят само за Столична област.


На екипа от професионалисти му прави чест, че рекламациите от обслужването и качеството на вратите като цяло е по-малко от 3%. Ако се свържете с фирмата, екипът на Борман Комерс най-искрено ще ви съдейства да откриете най-подходящата за цялостния ви интериорен дизайн врата.

Различните заводи, произвеждащи врати имат различни размери , които могат да варират плюс минус четири сантиметра. Размерите на строителните отвори зависят от вида на касата, на която клиента се е спрял. Те биват щок каса, регулируема овална каса, регулируема нормална каса и др. По принцип максималните размери на отвора от зид до зид са около 100см. хоризонтално и 206см. вертикално.

Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger