Нов таблет от Lenovo – Yoga Tablet B8000 59388036

До преди известно време, беше модерно да имаш компютър, защото не беше по силите на всеки да си го позволи. А пък, и не всеки знаеше за какво служи това чудо на техниката. Днес обаче, броят на хората, които използват компютърни системи, приложения и интернет, е в пъти по-голям, отколкото преди 10 години. И тъй като технологиите се развиват страшно бързо, днес вече има преносими компютри, таблети, че дори и мобилни телефони, които имат връзка с интернет.

Естествено, компютърната система се избира в зависимост от това, за какво ще я използвате – работа, игри, интернет и т.н. И сега, имам идея да се обърна към хората, които не могат да изкарат и ден без интернет, а често им се налага да пътуват. Вместо да обикаляте и да търсите интернет зали, в които да убиете малко време, или пък да проверите важна кореспонденция, когато сте далеч от къщи, по-доброто решение е да си вземете таблет. Трябва да знаете обаче, че таблетите не са удобни и подходящи а работа. Те са предназначени предимно за интернет, музика, леки игри и стандартни приложения. И ако сега се нуждаете от таблет, запознайте се с Lenovo Yoga Tablet B8000 5938836.

Процесор: Това устройство е снабдено с четири ядрен MediaTek MTK8125 процесор. Честотата му на работа е 1.2 GHz. Това прави таблета достатъчно мощен за музика, интернет, стандартни игри и ненатоварващи приложения.

RAM памет: Lenovo Yoga Tablet B8000 5938836 притежава оперативна памет от тип DDR2, чиито размер е 1 GB. Това е мястото, където се съхраняват кодовете на изпълняваните приложения. При условие, че вече казах за какво е предназначен този таблет, RAM паметта, с която той разполага, е достатъчна за безпроблемната му работа.

Вградена памет: Това е нещо като харддискът на лаптопите и компютрите, или иначе казано, мястото, където може да съхранявате Вашите файлове.Този таблет има 16 GB вградена памет, а нейният тип е eMMC.

Видео: Ако дадено компютърно устройство, независимо от кой тип е, няма видео карта, няма как да работи нормално – на дисплея няма да се показва нищо. Контролерът за видео на Lenovo Yoga Tablet B8000 5938836 е H.264, а паметта, която използва той, е споделена от оперативната.

Сензори: И тъй като този таблет е с мулти тъч дисплей, няма как да не разполага със сензори. Единият от тях е за светлина. Неговата роля е да регулира осветеността на дисплея, в зависимост от светлината на заобикалящата среда (в помещение с осветление, навън, тъмно помещение и т.н.). Другият сензор на Lenovo Yoga Tablet B8000 5938836 служи за автоматично регулиране ориентацията на дисплея. Ако обърнете таблета вертикално, то изображението на дисплея ще се завърти така, че да го виждате правилно.

Интерфейси: Таблетът, за който Ви разказвам сега, има порт micro USB 2.0, слот за micro SD карти, и стандартен аудио изход. Слотът за карти поддържа такива, чиито капацитет не надвишава 64 GB.

Екстри: Lenovo Yoga Tablet B8000 5938836 има вградени Bluetooth, GPS, микрофон и две камери. Предната му камера служи за провеждане на видео разговори, и е 1.6 MP. Задната, или основната камера на таблета, е 5 MP и се използва за правене на снимки, клипове и други.

Други: Този таблет е сребрист на цвят, има полимерна, литиево-йонна батерия, тежи 601 грама, и се предлага с операционна система AndroidTM 4.2. Дисплеят му е 10.1 инча, с резолюция 1280 х 800. Батерията може да издържи без зареждане до 6 часа. Гаранционният срок на това устройство е една година.

Къде да го намерите? Ако характеристиките на Lenovo Yoga Tablet B8000 5938836 са ви допаднали, и Вие сте преценили, че точно това е Вашият нов таблет, може да го поръчате онлайн от сайта www.notebook.bg.
Сподели статията :
'
 

+ коментара + 2 коментара

25 септември 2014 г. в 9:21

Много добро ревю! Поздравления за изчерпателната информация.

26 май 2016 г. в 11:40

Таблетът е стрхотен! Поздравления за ревюто!

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger