4 Нови дамски парфюма за Свети Валентин



Усещате ли наближаването на най-големият празник, денят на Свети Валентин, който ще е при нас след по-малко от 2 седмици?

А вие приключихте ли с приготовленията за празника?
Купихте ли подарък за половинката си?
Избрахте ли място на което да празнувате?

Все още не е късно да направите първокачествен подарък на половинката си особено когато има редица онлайн магазини които ще ви изпратят поръчаният продукт на същият ден и на следващият тя ще е при вас, такъв е и случаят ако си поръчате парфюм от bg-parfum.info.

Но дори и да не си поръчате парфюм от сайта bg-parfum.info можете да сте сигурни, че долните няколко дамски парфюма ще се харесат на дамата до вас без значение от къде сте ги купили, просто защото са нови, в крак с модата и достатъчно качествени.

Кои са тези дамски парфюми?



Insolence Crazy Touch е първият нов парфюм за който се сещам и който бе представен от Guerlain предната седмица. Неговата композиция предоставя изключително присъствие на аромата който е доста нежен с цветни нотки като виолетка, роза и портокалови цветове в сърцето. Идеален за дамите които харесват плодово цветните парфюми, Insolence Crazy Touch е създаден за прохладното време в ранната пролет за ползване през деня.


Idylle Duet Rose-Patchouli от Guerlain е вторият парфюм от същата марка който бе представен през Януари 2014-та година. Неговото ухание обаче е доста по-осезаемо подходящо за нощно ползване за през зимата или пролетта. Композицията му е съставена от нотки на виолетки, пачули, Българска роза, тамян и светли дървесни нотки.


Alien Eau Extraordinaire е поредният аромат от най-търсената линия на Thierry Mugler, който пристигна рано през началото на Януари месец (2014). Новият парфюм пристига в прозрачен флакон със златисти мотиви видими в капачката на парфюма. Alien Eau Extraordinaire е подходящ както за зимата така за пролетта и есента за целодневно ползване. Нотките в състава на аромата му са нероли, чай, бергамот, цветето Тиар и кехлибар.



Very Irresistible L`Eau en Rose лансиран от Givenchy е последният от дамските парфюми които ще споменем в статията подходящ за дамите на възраст между 20 и 40 години. Аромата спада към класа на плодово-цветните парфюми подходящ е за ползване както през деня така и през нощта в дните на късната зима и пролетта, когато времето не е толкова сурово. Състава му е много добре балансиран с нотки като къпини във върха, роза в сърцето и мускус в базата.

Бъдете сигурни, че на празника на Свети Валентин ще подарите някой от горните парфюми или поне парфюм за който знаете, че е желан от вашата дама, ползвала го е или има намерение да го ползва. Можете да видите ето този списък с дамски парфюми който можете да намерите на тази страница www.bg-parfum.info/damski-parfiumi поне за отправна точка в търсенето ви на подходящият парфюм.
Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger