Sportingbet си проправи път до най-големите

Sportingbet си проправя път до най-големите.

Макар и все още да няма оперативен лиценз за действие в България, британския букмейкър Sportingbet е считан за един от най-големите букмейкъри в Европа. За по-старите играчи, той е дори доайена в спортните онлайн залози сред всички останали, тъй като неговото създаване датира още през 90-те години.
В момента компанията се радва на добра популярност и вероятно след Bet365 те са един от най-използваните букмейкъри сред прохождащите така и сред професионалните играчи. Развитието им върви ръка за ръка със съвременните технологии, което позволява да предложат един наистина добре изграден сайт за забавление за възрастни.
Специално за България, букмейкъра работи с версия на уеб сайта на български език, както и обслужването на клиенти се осъществява също на български език. За връзка с тях можете да използвате както електронна поща, така и чат на живо, както и директен телефон за връзка с тях.
Със сайта им се работи лесно, бързо и удобно както от мобилен телефон, така и от стационарен компютър. И при двете версии използвате пълна функционалност, като дори от смартфона можете да заредите някоя от казино игрите. Депозирането и тегленето се осъществява както при всички останали букмейкъри, налични са стандартните методи за този вид дейност, както и българския разплащателен портфейл на И-пей.
За любителите на спортни залози, при първа регистрация в Sportingbet можете да получите до 100 лева бонус в зависимост от депозита ви. Подобен бонус е наличен и във всички други секции на компанията. Внедрена е опцията „затвори залог“, с която всеки може да контролира по всяко време печалбите или загубите си.
Спортните първенства, които са обхвати от букмейкъра са най-разнообразни. За всичко най-актуално ще намерите информация още в главния сайт на букмейкъра, където е основното меню. Можете да избирате както от популярни лиги, така и да откриете събитие, което далеч не присъства в програмата на другите букмейкъри.
Sportingbet винаги са държали на клиентите си от България, а до преди време дори бяха спонсор на един от футболните отбори в А група. Оценката им спрямо всички онлайн букмейкъри е сравнително висока, като се радват на добър рейтинг относно плащанията, който извършват. Голям плюс при тях е, че рядко лимитират по-успешните си играчи.
Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger