Bet365 популярният букмейкър в България


Зщо Bet365 е най-популярния букмейкър в България

Bet365 несъмнено е най-добре познатият и популярен букмейкър в България. След като близо две години, компанията се бори за да получи своя лиценз за действие на територията на страната, днес вече официално той е факт, а Bet365 отново привлече огромен процент от играчи.

Поради специфичните изисквания на регулатора в България, известно време имаше проблем при работата с официалния сайт на букмейкъра, необходимо бе всички клиенти да направят пререгистрация на готови вече акаунти, но вече всичко е наред.

Bet365 стартира ударно с новия лиценз за спортни залози, като предложи на всички, независимо нови или стари клиенти да получат страхотен бонус в размер на 100% от първия им депозит. Това е най-добрия бонус предлаган от букмейкър в страната и несъмнено спомага, играчите да изберат Bet365 (пълна информация за бонуса ще получите при нова регистрация в Бет365). Заедно с тази оферта, букмейкъра предлага и още един спомагателен бонус ако работите със сайта им през смартфон или таблет, което дава допълнителни 50 лева към сметката на всеки играч.

В допълнение към бонусите, които далеч не са всичко, Бет365 предлагат най-атрактивните коефициенти в мрежата. При тях ще намерите множество спортни събития, дори някой доста екзотични, които не можете да откриете на друго място. Разнообразието от спортове за залози е голямо, както голямо е разнообразието и на различните опции за залог на всяка една среща.

Уеб сайта на компанията е направен изключително професионално. С него се работи лесно както от стационарен компютър, така и от таблет или смартфон, като и двете версии предлагат пълна функционалност, като дори можете да гледате спортни събития на живо директно на своя телефон.

За обслужване на клиенти от България работят специално обучени българи, и всичко става на български език. Депозитите и тегленията са разнообразни и позволяват да бъде отговорено на вкуса на всеки.

С лиценза получен за срок от 5 години можете да сте сигурни, че за всеки евентуален проблем можете да се считате защитени от държавата в лицето на Държавната комисия по хазарт.  
Сподели статията :
'
 

+ коментара + 1 коментара

13 юли 2016 г. в 16:12

Наистина са най-добрите, при това не само в България, а и в Световен мащаб. Едва ли има някой, които да не знае БЕТ365

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger