Нов смартфон - нови възможности.

съвети за купуване на нов смарт фон


Не ви ли писна да работите със старият си смартфон? Екранът е прекалeно малък, не може да зареди Фейсбук както трябва, не получавате дори входящи обаждания? Всичко това насочва към извода, че на вас ви трябва нов смартфон.

Има цени за всеки и възможности за всеки. Трябва ви телефон за игри – имате го, но портфейлът ви ще остане празен. Искате телефон за музика, можете да намерите най-евтиното решение на пазара и то пак, ще ви свърши работа.

Как обаче да намерите перфектното смартфонно решение за вас?

Ето няколко прости съвета, които ще ви помогнат да изберете подходящ смартфон за вас

Има няколко критерии, които можете да следватe и няма да сгрешите.

Първо, вашите пари.
Направете си сметка колко пари искате да отделите за телефон. Дали би оправдал очакванията ви и в никакъв случай не надвишавайте бюджета.
Ще си кажете, че има по-добър и е само с 20лв повече – не! Според вас, ако беше с 20лв повече и е по-добър, реално погледнато колко по-добър би бил?
Определете си цена, гледайте внимателно и няма да сгрешите.

Второ – външният вид.
За много от вас може да не е важно, но за жената например, видът означава всичко. Дамите не разбират много от техника и за тях какво има точно под капака на телефона не е от значение. Дали няма да е прекалено голям за вас, прекалено малък, тежък и прочее. Това са най-важните неща за вас, без значение от кои пол сте.

Трето – за какво ще го ползвате.
Това е много важна стъпка при купуването на смартфон! Трябва наистина да прецените за какво, ще го използвате, защото най-евтините телефони не могат да извършват неща като телефoните от високият клас. За пример – качество на снимките или бързина на самият телефон.

Ако сте нормален потребител, слушате музика, искате да се ровите в социалните мрежи, от време на време някой филм, за вас би било добре, да се насочите към смартфон с по-големи размери и по-голяма памет. Повече памет, означава повече място за файлове.

Ако обичате да снимате с камерата на телефона или да си правите селфита, то тогава наблегнете повече на качеството на камерите от колкото на размера. В интернет пространството има изключително много материал, които би ви помогнал да изберете правилният смартфон.

Следвате ли тези прости стъпки, гарантирано, ще закупите желаният от вас смартфон и няма да съжалявате, поне докато не си харесате някой друг.
Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger