Как отмъщават различните зодии?


Овен

Според хороскопа овенът по природа не е отмъстителен и трудно може да го изкарате извън кожата му,но все пак ако го нагрубите и предизвикат не очаквайте да си стои свит в ъгъла.
Те имат изключително избухлив нрав и не се заблуждавайте, че ще мине леко. Настъпите ли овена по мазола не си мислете, че ще се занимава с някакви дребни пакости, напротив той ще планува перфектното отмъщение. Може да ви принуди да смените работата си и да преминете даже в друго населено място. За овена това дори не е отмъщение, а просто самоотбрана. Внимавайте!


Телец

Телецът за да го ядосате ще трябва да положите доста усилия. Той не е много общителен и има малко приятели. Трудно допуска нови хора в обкръжението си. Ако се случи да се скарате с Телеца трябва да знаете, че той задълго ще затаи обида и злоба. Ще направи всичко възможно да затвори всички пътища за успех на този, които е дръзнал да го обиди.Трябва да знаете, че те са много по – отмъстителни от Овена.


Близнаци

Близнаците са една от най – заядливите зодии. Те лесно избухват и са готови за мъст. Този, които е дръзнал да ги предизвика ще стане мишена на най – невероятни интриги, спетни и слухове. Но тъй като те бързо променят настроението си от тях не става сериозен и непримирим враг. Когато са ядосани - и на бой налитат. Единственото с което могат да ви навредят са куп дребни неприятности.


Рак

Ракът не е толкова опасен враг, по – скоро е страшна неговата обида, а не неговото отмъщение. Когато той е ядосан и обиден, по – скоро ще прекрати всичките си взаимоотношения с вас. Няма да реагира по никакън начин на вашето присъствие дори постоянно да сте му пред очите, а вероятността да ви прости е много малка.

Лъв



За да ядосате и събудите гневана лъва е достатъчно да го излъжете.А разпалите ли неговата ярост все едно, че сте подписали смъртната си присъда. Те са много отмъстителни. Ще ви накара да се почувствате най – голямото нищожества. При всеки удобен случай, той ще ви го напомня. За капак на всичко Лъвът няма да пропусне възможността публично да ви обиди и унижи, при което симпатиите на околните ще са на негова страна.


Дева


Отмъщението на девите ще ви струва скъпо. Те отмъщават по такъв начин, че човека на който са вдигнали мерника последен ще разбере за това. Ако трябва да ви оформят някакви важни документи „ по небрежност“ допускат някаква малка неточност, която ще ви накара повторно да минете през всички кръгове на ада. Ако обидите някоя Дева и тя има компроментираща информация за вас, на по –късен етап ще я използва с цел да ви натопи и да бъдете дълбоко уязвен.

Везни


Везните се обиждат лесно, но не са от тези, които кроят пъклени планове за да си отмъстят. Ако ги ядосате тяхното отмъщение е словестна атака. Ще ви накарат да се чувствате изключително гузни и нищожни. Друг вариант за мъст е да разрушат представата ви за някой особено близък човек. Везните са склонни към интелектуално подмолни интриги.


Скорпион



Представителите на този знак са известни със своите отмъщения. Ако скорпионът се превърне във ваш враг – тежко и горко ви. Съветваме ви да се пазите. Скорпионът атакува най – слабите места на врага си. Оставените от него рани са дълбоки и болят доста дълго време. Дори когато си мислите, че нещата са се уталожили и е минало време, скорпионът не пропуска възможност да ви напомни за травмите, които ви е оставил.


Стрелец


Стрелците по природа не са отмъстителни. Рядко пази в себе си обида. В моментите на гняв той е способен да се развика и да изкара целия си яд навън. След като всичко премине той е склонен да поиска прошка и да се извини.


Козирог


Козирозите са уникални врагове. По природа козирозите не се засягат лесно и е много трудно човек да си представи, какво трябва да им направи за да ги предизвикат. Но все пак ако ядосате козирога в най – добрия случай ще поставят на мястото му ,нахалника дръзнал да ги провокира. Дори да имат власт, могат да търпят врага до себе си, смятайки че е под тяхното достойнство да си отмъщават и да му пречат.


Водолей


Водолеите не са отмъстителни. Някои представители на тази зодия обичат да лъжат, но не за да отмъщават, а просто заради самото изкуство. Много е трудно да го изкарате от равновесие, защото той има страхотно чувство за хумор. По – скоро Водолея ще ви накара да се почувствате като пълен глупак. Може да приемете това за отмъщение, но той не е на това мнение.


Риби


Рибите са много чувствителни по природа и лесно се засягат. Само много близък човек може да я нарани така, че тя да реши да си отмъщава. За тази цел плете интриги, пуска слухове, строи препятствия по пътя на своя враг, по всякакъв начин се опитва да му вгорчи живота. След това ще се престори на невинна и дори няма да я уличите в нейните злонамерени намерения.


Източник: https://agencia.bg/

Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger