Смяна на дисплея на вашия смартфон

 Смяна на дисплея

В случаите, когато дисплеят на телефона ви не реагира или има друг проблем, вече е време дисплеят да бъде сменен. Смяната на дисплея на вашия смартфон е много лесна за изпълнение и ще ви даде голямо предимство. Ще можете да имате по-добра картина и да се наслаждавате на гледането на видеоклипове и филми на телефона си. В някои случаи, може да го смените сами, но в други ще е нужно да се доверите на специалист. 


OnePlus


OnePlus е в челните редици на промяната на играта на дисплея на смартфона след OnePlus One. През последните няколко години компанията разшири своите предложения за дисплеи от един 6,44-инчов AMOLED панел до два, единият с вграден в дисплея четец на пръстови отпечатъци, а другият със 120Hz панел.

Компанията също така разшири своята технология за адаптивен дисплей към OnePlus 9R. OnePlus 9R разполага с 8192 градиента на осветеност и фин контрол на яркостта, който е активиран в автоматичен адаптивен режим.

Дисплеят разполага с подобрен светлинен спектър, който е намалил компонента с къса дължина на вълната, който работи с Vision Comfort Night Mode. Този подобрен светлинен спектър подобрява остротата на изображението и е придружен от по-висока честота на опресняване на дисплея от 120Hz, което подобрява превъртането на изображението и производителността при игри.

Екранът на OnePlus 8T има широка цветова гама, високо съотношение екран към тяло и плътност на пикселите от 2,17 GHz. Дисплеят е индивидуално калибриран фабрично. Ето защо, добра идея е да се доверите на специализиран сервиз за смяна на дисплея.

Смяна на дисплея

Samsung Galaxy S4

Подмяната на дисплея на вашия смартфон е чудесен начин да подобрите визуалното качество на телефона си. Нов дисплей може да ви помогне да виждате по-добре при тъмно или слабо осветление. Яркият екран също може да ви помогне да презаредите батерията си по-бързо.

Ако дисплеят на вашия смартфон е напукан или повреден, може да се наложи да го смените. За да поправите дисплея, ще трябва да разглобите телефона. Първо отстранете капака и средната рамка от телефона. Това е трудна работа, особено ако нямате правилните инструменти. Важно е да проверите работата на телефона, преди да опитате да свалите екрана.

Дисплеят на Samsung Galaxy S4 се отличава с иновативен подход към яркостта. Позволява ви да избирате от пет режима на екрана, избрани от потребителя. Тези режими могат да се използват за промяна на цветовите гами на дисплея, което може да подобри качеството на изображението. Можете да използвате динамичния режим, за да получите по-наситени цветове, които намаляват отблясъците на отразената светлина. Може да се използва и за постигане на възможно най-доброто качество на картината при гледане на закрито.

Смяна на дисплея

Apple iPhone 

Промяната на дисплея на смартфона е чудесен начин да подобрите използваемостта на вашето устройство. 

Ако забележите, че вашият iPhone не работи толкова гладко, колкото преди, може да страдате от хардуерен или софтуерен проблем. Ако случаят е такъв, най-добрият начин на действие е да го занесете в Apple Store. След това или ще го заменят, или ще се опитат да го поправят, като го поправят.

Ако все още имате проблеми, можете да изберете да закупите нов екран от местния Apple Store. Това е по-безопасен вариант, отколкото да се опитвате да го направите сами.

Можете също да опитате да възстановите устройството от резервно копие. Ако това не помогне, може да се наложи да извършите фабрично нулиране.

Смяна на дисплея

Google Pixel

През последните няколко години Google направи някои големи промени в своята линия смартфони Pixel. Тези телефони са проектирани да демонстрират визията на Google за Android. Те не са предназначени да бъдат дългосрочни алтернативи на iPhone, но са отличен избор за тези, които искат пълното изживяване на Android.

Pixel има елегантен външен вид, с който лесно се свиква. Той използва актуализиран чипсет и софтуер, за да работи по-добре от предишната версия. Новият чип улеснява задържането на телефона напълно неподвижно и помага да се намали вероятността от неволно разклащане, което да замъгли снимките при слаба светлина. Режимът Night Sight също е по-бърз благодарение на чипа.

Една от по-уникалните характеристики на Pixel 7 е неговата камера. Той е много по-добър при нощни снимки, отколкото беше с предишния модел. Има и телефото обектив. Лентата на камерата стърчи от долната част на телефона, създавайки визуален акцент.

Ако се нуждаете от смяна на дисплей, винаги можете да следвате видео урок и да го направите сами. Но, най-добрият вариант е да се доверите на лицензиран техник. Например, Mlgroup ви гарантират безупречна поправка на телефона ви. Повече информация на https://mlgroup.bg/c/servizni-uslugi/smyana-na-displey/.


Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger