Какво трябва да знаете за кредитите до заплата

 


кредит до заплата

Независимо дали се опитвате да избегнете възбрана, трябва да платите неочакван разход или имате дължима голяма сметка, заемът за деня на плащане може да ви помогне да издържите до следващата ви заплата. Дневните заеми се наричат също авансови заеми в брой и авансови плащания и могат да бъдат чудесен начин да получите малко допълнителни пари, преди да пристигне заплатата ви. 


Начини за получаване


Най-добрият начин да получите кредит до заплата е да вземете такъв от реномиран кредитор. Тези, които са насочени към хора с лош кредитен рейтинг, обикновено имат по-високи лихви и такси, така че ще искате да сте сигурни, че знаете в какво се забърквате, преди да подпишете.

Можете също така да опитате да заемете пари от приятелите и семейството си или да използвате овърдрафт, за да избегнете заплитане с кредитор до заплата. Въпреки това, може да се наложи да платите повече, за да бъде продължен заемът. Освен това, ако сметката ви е празна, когато заемът се обработва, ще бъдете таксувани за овърдрафт.

Когато се регистрирате за заем до заплата, ще трябва да предоставите фиш за заплата или друго доказателство за доход. Ще трябва също така да предоставите чек с последваща дата за сумата на заема. След като заемът бъде одобрен, вашият кредитор ще преведе сумата на заема по вашата банкова сметка.

кредит до заплата

Кога е нужен заем до заплата?

Въпреки че кредитите до заплата имат високи лихвени проценти, те могат да бъдат полезен начин да ви успокоят до получаването на следващата ви заплата. Ако сте човек с ограничени пари, може да имате нужда от всеки долар, който можете да получите от следващата си заплата. Можете да използвате тези заеми, за да финансирате неща като газ, хранителни стоки или сметки за комунални услуги, които иначе не бихте могли да си позволите. Трябва обаче да сте сигурни, че планирате следващата си заплата, преди да подпишете пунктираната линия.

Съществуват и редица скрити такси и рискове, свързани със заемите до заплата. Например кредитор може да отнесе вашия случай до агенция за събиране, която след това ще се опита да ви бомбардира с телефонни обаждания. Това може да доведе до допълнителни такси и да навреди на кредитния ви рейтинг. Ако пропуснете плащане, може също да се сблъскате с такса за закъснение. Също така ще трябва да се уверите, че съхранявате документация за заемите, които сте изплатили.

Някои кредитори ще изискват от вас да подпишете формуляр за оторизация, който им позволява да теглят по електронен път пари от вашата банкова сметка. Можете обаче също да напишете чек по сметката си със защита срещу овърдрафт, което може да помогне за избягване на някои от тези такси. В допълнение, някои доставчици на заеми до заплата ще изтеглят средствата си за регистрация, когато сте след заплатата си, което прави възможно получаването на заем още същия ден.

кредит до заплата

Можете също така да получите паричен аванс по кредитната си карта. Повечето кредитни карти имат високи лихвени проценти, така че това вероятно е по-добър вариант за тези, които имат финансови проблеми.

За повече информация може да се доверите на Фератум България – един от най-предпочитаните небанкови кредитори в страната.


Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger