Сокоизтисвачки и фреш машини от висок клас

 

Професионални сокоизтисквачки и фреш машини

MixHoReCa.com – онлайн каталог, който  разполага с голям избор от разнообразно барово оборудване от доказани европейски марки. Продуктите за барово оборудване ще осигурят комфорта на вашия персонал, за да могат те да покажат най-доброто от себе си. Всички гости ще бъдат впечатлени, със сигурност. Асортиментът на компанията е богат и предлагат се ефективни решения за всеки бизнес в сферата на ресторантьорството.

MixHoReCa гарантират, че качеството е важно, и именно затова се предлагат марки само на доказани производители, Maxima,  Sammic; Faba; Lacor. Екипът на компанията предлага широка гама от: микровълнови фурни; сокоизстисквачки; тостери и сламандри; ледотрошачки; блендери; крепиери; кафемашини; контактни грилове; групобарове; миксери за фрапе; машини за инстантни напитки; плочи за готвене. Всички те са съществена част от обородването на бара.

А ако сте управител на ресторант, то без съмнение ще трябва да обновите кухненското обзавеждане.

В магазинът, посочен по-горе има страхотни решения, и като цени, и като качество, решения, които ще направят ежедневната работа на Вашите служители – приятна. Ако им подсигурите качествени продукти, професионални уреди, кухня, мебели и посуда, то гарантираме, че мотивацията в бизнес средата ще е далеч по-голяма, отколкото сега, ако приемем, че не ползвате професионални уреди, машини, техника, рафтове и т.н.

В Интернет има много решения, що се касае за цялостно обзавеждане на барове и ресторанти, но малко са тези, които предлагат доказано добра продукция, продукти, които са тествани, сертифицирани и продукти, които гарантираме, че ще издържат много години.

Лесно е да поръчате онлайн, доверете се на MixHoReCa.com – едни от лидерите в областта на този тип обзавеждане за барове, хотели, заведения, ресторанти, фреш корнери и други.

Ако сте решили да отваряте нов фреш бар, без съмнение имате едно адекватно решение, от което да направите цялостното обзавеждане, на Вас остава честта да направите избора, но ние ви съветваме да се доверите на MixHoReCa com. Любезни, отзивчиви, с предлагане на продукти на промоции, изгодни решения, посуда и кухненско обзавеждане от висок клас, което би ви помогнало в труден период от Вашият бизнес.

Освен сокоизстисквачки, предлагаме да обърнете внимание и на планетарните миксери, на месомелачките, белачките на зеленчуци и друг тип електроуреди в помощ на всеки готвач.

Нека за финал да дадем пример, защо си струва да ползвате професионални сокоизтисвачки...

Ако разполагате с цитрус преси за бързо и практично производство на фреш, то вие можете да подсигурите голямо количество продукция, която продукция да задоволи нуждите на всеки Ваш клиент. 

Когато интензитетът е голям, тогава се налага професионално отношение. . 

Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger