Още идеи за стилни макси рокли

 

Макси рокли на райета


Дългите рокли на райета не са за изпускане за сезон пролет / лято. Особено леките памучни и ленени модели са отличен избор. Естествените материи са дишащи, което позволява на кожата ви да диша дори в горещите летни дни. Вертикалните ивици са чудесен избор за момичета и жени с по-голям размер, тъй като оптически изтъняват фигурата. Дълги рокли с разноонбразни ивици се появиха предимно в приглушени цветове. Допълнете тоалета си с удобни кожени плоски сандали и сламена шапка, която да ви предпазва от слънцето. Този стил в макси модата е много актуален засезон пролет / лято!

Макси рокли за сватба, абитуриентски бал и вечерни излизания

Макси роклята е чудесен избор за гостите на сватба. На първо място обаче, не трябва да се спирате на белия цвят, който е запазен за булката. Черното също не е за предпочитане, въпреки че можете да го разнообразите и допълните с ярки аксесоари. Светло бежовото е една от модерните тенденциите в макси модатата през този сезон. Той е не само модерен, но и елегантен. Дълги рокли с цвят на пудра също се препоръчват за сватби. Те се появиха на модните подиуми през пролетта и лятото и завладяха всички. Ако предпочитате по-класически решения, елегантната макси рокля в нар или изумрудени нюанси е отличен избор.


Ако търсите максималната и стилна вечерна рокля, можете да заложите на класическия стил в мода и да изберете тоалет, украсен със кристали или пайети. Такова облекло ще бъде страхотен избор за големи вечерни приключения, включително абитуриентски балове. Чудите се кой модел ще ви придаде допълнително женственост и сексапил? Определено това е макси рокля с цепка! Не забравяйте обаче, че когато избирате този вид разрез, е по-добре да пропуснете дълбокото деколте.

Изберете няколко стилни макси рокли като попълнения за вашия гардероб, тъй като те са изключително красиви, а същевременно удобни и практични.
Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger