Какви сребърни колиета да изберем за лятото

Какви сребърни колиета да изберем за лятото


Лятото настъпва с пълна сила и топлото време, слънцето и разнообразието от цветове ни провокира да носим повече аксесоари, за да изразим приятното си настроение. Всеки от нас притежава любим стил за носене на бижута, а красотата на летния сезон позволява да разгърнем въображението си.

Ако искате да спазвате модните тенденции, трябва да знаете, че 90-те години, както и Y2K трендът продължават да вдъхновяват дизайнерите. Златото е все така актуално, но и тази година сребърните бижута остават много желани. Тенденцията на наслагването на сребърни колиета ще ви избави от необходимостта да избирате кое от любимите да сложите. А понеже винаги е забавно да имате повече от тях, може да помислите за закупуването на още едно интересно и оригинално сребърно колие – с кристали, цветни камъни или с перла.

В зависимост от настроението си, желаната визия, повода или като подарък за любим човек, може да насочите избора си към различни сребърни колиета.

·         С цветни скъпоценни камъни – красота, настроение, разкош

С пъстротата на цветовете и динамиката на дните и вечерите на открито лятото е най-подходящият сезон да сложите прекрасно сребърно колие със скъпоценен камък. Дали ще бъде рубинено червен, нежно син, успокояващо зелен или наситено розов, съчетанието му с класическия сребърен цвят ще ви придаде впечатляваща визия.

·         С кубични циркони – нежност, приятелство, любов

Ако искате да засилите усещането си за позитивизъм, изберете някое от нежните сребърни колиета с кубични циркони. С едно сърчице от малки кристалчета, с две едно до друго – посребрено и покрито с бляскави циркони, или с няколко позлатени и разположени в редица сърца – такова колие може да бъде ефектен завършек на всяка визия или идеален подарък за любим човек.

·         С перла – фина елегантност и уникална красота

Перлените бижута са винаги актуални и не е задължително да се носят само при официални поводи. Винаги можете да постигнете нотка елегантност дори във всекидневието.

Слагайки си колие с натурална перла с розов оттенък или класическа перла, комбинирана с кубични циркони, можете да постигнете невероятен ефект, независимо от облеклото. Когато през лятото деколтето е открито, чистият оттенък на перлите ще се откроява още повече, допълвайки сребърния отблясък.

·         С нестандартна форма – различност, индивидуалност, чар

Изборът на всяко бижу е сам по себе си емоционално преживяване. То говори за това как се чувстваме, какви сме вътрешно, как искаме да ни възприемат. Ако изберете сребърно колие с нестандартна форма, ще покажете своята индивидуалност и че държите околните да видят това.

Изключително добре можете да се почувствате с колие с кубичен циркон, свързан по интересен начин с два позлатени елемента. Много подходящо за лятото е и колие с моркосин циркон, съчетан с елемент, приличащ на отчупена мида; модел с висулка, наподобяваща вълна, и др.

За още блясък и лятно настроение добавете към избраното колие и подходящи сребърни обеци със скъпоценен камък, кристали или перла. В статията „Как да изберем перфектния чифт сребърни обеци“ ще намерите подробно ръковоство. Ще имате открояваща се визия, независимо къде се намирате през деня или в прохладната лятна вечер. По-семпли или по-смели, класически или нестандартни, сребърните бижута са онези универсални аксесоари, които правят всяка визия впечатляваща.


Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger