Подарък за зодия Рак – кои са най-подходящите подаръци за тази зодия

Тънко чувствителният, потаен Рак е много трудна природа. От една страна, той никога не признава тайните си желания и мечти, от друга, дълбоко в себе си, искрено се надява, че ще ги отгатнете. Следователно не е лесно да изберете перфектния подарък за зодия Рак! Но ще опитаме.

Като се има предвид пристрастяването на Рака към обзавеждането на дома, можете да дадете абсолютно всякакви стоки, които по някакъв начин украсяват къщата и я правят по-удобна. Освен това Ракът обича нещата „с история“, а за да го зарадвате на рождения му ден или Нова година, просто посетете антикварен магазин и изберете нещо интересно по ваш вкус. И не забравяйте да добавите нещо вкусно към масата към вашия подарък - торта, сладкиши, плодове и други деликатеси, това ще направи добро впечатление на Рака, особено ако говорим за подаръци за жена.

Има и друга напълно печеливша категория подаръци за Рака - това е водата и всичко свързано с нея. Ракът, като истински воден знак, е много пристрастен към водата, водните процедури и забавленията. Така треперещото дете на Водата и Луната ще оцени сертификата за посещение на воден парк, абонамент за басейн, SPA процедури и масажи или вътрешен мини-фонтан.

Ракът изпитва носталгия по миналото и изключителна слабост към редки неща. Той обича бижута в стил ретро, мебели и аксесоари, които улавят духа на историята. Такива неща имат успокояващ ефект върху Рака, дават му усещане за надеждност и сигурност. В края на краищата бъдещето е толкова нестабилно, несигурно и тревожно, че носи само стрес и тревоги. Миналото е друг въпрос - в него Ракът се чувства като риба във вода.

Живот със спомени. Раковете почти винаги ценят семейни снимки и те ще се радват, ако им дадете прилична рамка за семеен фотоархив - красив албум, сертификат за производство на фотокнига или цифрова фоторамка. Това е особено подходяща стратегия, когато правите избор за подаръци за жени и още не сте се спряли на нищо.

Също така много Раци са запалени фотографи и те ще бъдат ентусиазирани от всяко нещо, свързано с хобито им по един или друг начин: раница за фотоапарат, светлинен филтър, карта с памет или външен диск с добър обем, статив или чаша термос във формата на леща.

Домът за Рак е неговата крепост, любимото му място на земята и основната му гордост. Само тук той може наистина да се отпусне и да бъде себе си. А сърцето на къщата е кухнята, където Ракът обича да се фокусира пред печката и да седне с чаша ароматен чай с домашно приготвени сладкиши или кутия с вкусни шоколадови бонбони. Ето ви една добра идея за подаръчни комплекти, които да разкрасят дома и утолят апетита му. Красиво поднесените подаръчни комплекти може да включват любимите му бонбони, маркова бутилка вино или друг алкохол, пакет ароматен чай, френски макарони и дори красиво цвете, ако става въпрос за подарък за жена. Може да сте сигурни, че добре аранжирания подарък с много вкусотии ще впечатли не само приятелите ви Раци, но и всеки с добър вкус. Ако потърсите в Интернет ще откриете, че в онлайн пространството се предлагат много варианти ръчно изработени и предназначени за различни поводи подаръчни комплекти, съдържащи различни комбинации от чудесно аранжирани лакомства.

Ако дадете на Рака нещо за кухнята, тогава ще стигнете до същността.

Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger