Съвети за дамски боти на платформа



Трябва да се отбележи, че дамски боти на платформа действително могат да изглеждат много разнообразни. Това могат да бъдат както модели в класически стил, така и много екстравагантни, които само смелите модни жени ще решат да носят.

Типът подметка е различен за моделите дамски боти на платформа, различава се по височина и форма. Така че, ботите на гофрирана платформа с умерена височина са добър избор за зимата. Дебелата подметка ще предпази от студа, а каналите правят подметката по -малко хлъзгава. Така че си струва да купувате такива дамски боти на платформа за ежедневно носене през зимата.

От друга страна ботите на платформа, изглеждат много екстравагантно. Плоската платформа със значителна височина обаче не е много удобен тип подметка за постоянно носене, така че тази опция може да ви послужи за определен повод, а не за ежедневно носене.

Небрежните модели дамски боти на платформа, като правило, имат лаконичен декор. Дизайнерите използват метални нитове, катарами, ремъци. Понякога използват бродерия и ресни.

Но моделите за вечерни партита, могат да имат по -закачлив дизайн. Те са украсени с метални шипове, кристали и други опции за декор.

Цветовата палитра за модерните боти на платформа е разнообразна. Можете да изберете класически цветове като черни, кафяви или бордо.

В студения сезон връхните дрехи са незаменими. Следователно ботите трябва да бъдат избрани, като се вземе предвид какъв вид връхни дрехи носите. С кожени палта и класическо палто, боти на платформа ще изглеждат добре. С пухени якета е по -добре да носите модела на равна, ниска платформа.
Много модни момичета с удоволствие носят летни боти на платформа. Те са особено удобни при дъждовно време, тъй като ви предпазват да не мокрите краката си, дори ако пръстът на обувката е отворен.

Но такива обувки ще изглеждат стилни само ако са изпълнени определени условия. Също така, не носете летни боти при горещо време. Ако навън е тридесет градуса, тогава обути в боти, дори съвършено съчетание, рискувате да прегреете. Освен това краката ще се потят активно, което може да доведе до развитие на гъбична инфекция.
Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger