Изберете най-доброто спално бельо за вашето дете



Как да изберем най-доброто за нашите деца?

Веднага след като в семейството се роди дългоочаквано дете, родителите нямат търпение да закупят отделен комплект спално бельо, в което бебето де се чувства комфортно и денем, и нощем.

При избора на спално бельо, предназначено за дете, родителите преди всичко трябва да обърнат внимание на основното - това е материалът. Най-достъпно и предпочитано все още си остава памукът. Единственият недостатък е може би по-ниската устойчивост при машинно пране в сравнение с други тъкани.  Но от друга страна цената му е доста ниска, което позволява достъпност на повечето купувачи. Много млади майки купуват няколко комплекта детско спално бельо наведнъж. По този начин ако един комплект се износи бързо, той може да бъде заменен навреме с друг.

Ако имате нужда от надеждно бебешко спално бельо, което може да издържи на голям брой машинно пране, тогава тук, без изключение, се препоръчва изборът в полза на сатенена тъкан, която винаги се прави от памучни конци при двойно тъкане. На практика този факт ще означава следното - сатенено бельо може да се пере във всяка пералня около 200 пъти! Освен това, ако боята върху сатена се окаже висококачествена, тогава с помощта на ръчно пране можете значително да увеличите експлоатационния живот на спалното бельо.

За зимата покупката на фланелено бебешко бельо, което често се нарича "Пениран памук" е доста предпочитана. Този материал запазва отлични показатели по отношение на топлоизолацията. Каквато и температура да се поддържа у дома, родителите могат да бъдат сигурни в едно - удобното и топло легло за бебето ще бъде гарантирано.

За лятото най-доброто решение ще бъде закупуването на спално бельо от естествена коприна, което е известно с факта, че дори и в най-горещите дни може приятно да охлади тялото. Единственият недостатък на естествената коприна е нейната висока цена. Но собствените ви финансови загуби могат да бъдат сведени до минимум, ако закупите аналог - естествен лен, който перфектно абсорбира потта и поддържа оптимален температурен баланс дори при най-интензивната жега.

Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger