Как да изберем перфектната рокля с голям размер

 

Изборът на макси рокля, която приляга на пухкавите ви форми може да бъде доста трудна задача. Особено ако говорим да откриете рокля, която най-добре подхожда на вашето тяло и стил и ви кара да се чувствате уверени и комфортно в кожата си. Подходящата рокля ще ви помогне да се чувствате сигурни в себе си, без да се притеснявате от вниманието, което ще привлечете към себе си.

Възможността да изберете рокля, в която се чувствате комфортно и уверено е изключително важно умение, което всяка жена трябва да придобие. Заедно с производителите и търговци на макси рокли от Krass Fashion ще ви запознаем с няколко съвета, които ще ви помогнат да изберете подходящите модели, които ще променят живота ви!



Различни стилове на обличане според форма на тялото ви

Носенето на рокли в големи размери, които създават перфектния силует на вашата фигура, е най-добрият начин да изглеждате стилно и удовлетворено. Разбирането и познанението кой е правилния стил на обличане за вас ще ви даде смелостта и увереността, от които се нуждаете, за да откриете вашата рокля. Ето няколко стила, които да разгледате:

A-линия

Никога не можете да сбъркате с рокли с А-лайн форма. Те ви създават илюзия за форма на тялото приближаваща се до тази на пясъчен часовник - торс, който се придържа към бюста ви, малко вталения в кръста и триъгълна форма надолу. Рокли A-line са идеални за всички форми на тялото. Именно поради тази причина много сватбени рокли са вдъхновени именно от този стил.

Пеплум

Красотата и женствеността на пеплум роклите е несравнима. Те са идеалният модел за дамите с по-пищни форми и фигура тип правоъгълник или пясъчен часовник. Специфичното при този модел са добавените воали към талията, които създават усещане за по-малка талия.

Рокли тип „прегърни ме“

Никои друг модел не постига баланс между стил и удобство, както правят роклите тип „прегърни ме“. Този стил на обличане има начин да подчертае вашите извивки, като същевременно е и максимално комфортен. Освен това е подходящ за всички форми на тялото.

Имперична форма

Моделите макси рокли с имперична форма са идеалния избор за дамите с фигура на круша и пясъчен часовник. Те насочват вниманието към естетиката на вашия бюст, като същевременно позволяват по свободен дизайн под линията на талията. Те се предлагат в различни дължини, което ви дава разнообразен избор. Така или иначе, тези модели винаги изглеждат великолепно и вие много ще загубите, ако все още не притежавате рокля с имперична форма!

Макси рокля

С правилния избор на стил, макси роклите ще направят чудеса за всяка фигура. Странични цепки, отворено деколте и вталена талия ще ви направят да изглеждате по-сладки и разбира се по-секси. Използването на колан може да помогне за завършване на цялостната визия.


Топ 5 стилни съвета за макси мода

За да сме сигурни, че сте в крак с правилните тенденции в макси модата, имаме няколко доста важни съвета за вас.

1. Вталена или прекалено стегната?

Трябва да можете да дишате във всяко облекло, което носите. Очертаването на вашето бельо е доказателство, че роклята ви е прекалено стегната. Изборът на правилния модел, размер и кройка на роклята е от съществено значение, за да не бъде твърде свободна и не прекалено стегната.

2. Подходящ чифт обувки

Носенето на подходящите обувки може да повиши стила ви от нула до сто. Избягвайте да носите тесни обувки, които могат да накарат краката ви да изглеждат подути. Не забравяйте да съобразите цвета с тоалета по ваш избор!

3. Разберете вашия силует

Познаването на формата на тялото ви улеснява избора на правилния модел макси рокля. Изборът на рокля, която не отговаря на вашия силует, няма да ви кара да се чувствате добре в кожата си.

4. Аксесоар

Носенето на любимите ви бижута, колан или чанта винаги е добре идея, защото ще ви накара да се почувствате добре и сигурни в себе си. Наличието на малка чантичка ще ви улесни, тъй като в нея ще можете да поберете всичките ви необходими неща, а освен това ще направи облеклото ви малко по-стилно.

5. Инвестирайте в добра материя

Приоритизирайте закупуването на качествена тъкан, която няма да се разпъне или избледнее лесно. Качествената материя ще направи огромна разлика в цялостния ви вид!

Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger