Мече от рози - нова мода, която става все по-популярна!



 

Те са ярки, празнични и приятни за окото. Много ги продават, рекламата на тези мечета е навсякъде, те се вземат за подаръци на деца, съпруги, майки. Ето тук можете да разгледате различни по големина и цветове мечета от рози mecheotrozi.com, които са изцяло ръчно изработени от техните създатели

Някои сами  правят такива мечета, докато при други е по-лесно да се купят.

През януари 2019 г., в Интернет започнаха да се появяват постове, които сочат, че такива мечета в Китай се носят на починали деца на гробище. Целият Интернет  гъмжи от новини, че това са китайски траурни мечета от рози, използвани за ритуали. Нека просто кажем, че те имат мечета, а ние имаме венци, които се използват при траур.

Затова мнозина се уплашиха, които искаха да получат такъв подарък, макар и не нарочно, но имаше случаи на истерия.

Това е измислица. Хората, които искаха да купят мече от рози за 14 февруари и 8 март са уплашени от тази новина за траурните мечета.

Що се отнася до историята на създаването на мечето от рози, всеки знае, че Китай обича да измисля различни занаяти, съчетавайки ги с флористика. Те имат много изкуствени неща, включително и изкуствени рози. Следователно какъв вид китайци са измислили идеята да създадат мече от рози, сега не знаете, но фактът, че мнозина много го харесаха, се превърна в истински хит, това е сигурно.

Цветните мечета са едни от нестандартните опции за декориране на букет. По-скоро беше така до есента на миналата година, когато някой видя такова нещо в Instagram или друга социална мрежа - и бумът започна и превърна ексклузива в стандарт. В същото време действителната идея да се прави каквото и да било от цветя - дори живи, дори латексни - не е нова. От няколко години подред се срещат цветни мечета, изобразени на поздравителни картички няколко години подред. Кой точно превърна старата идея в марка - Интернет не казва.


 

Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger