Prime Lase HR – Диодна лазерна епилация от ново поколение

 

Всичко по нашето тяло е там с причина, включително и окосмяването, което е важна част от тялото, тъй като то ви предпазва от външни фактори. Въпреки това много мъже и жени предпочитат да премахват космите си на определени зони от естетически съображения. Епилацията се предлага по различни методи, като най-често срещаните са бръснене и кола маска, но те обикновено са неудобни и не са дълготрайни. Един от най-добрите начини да се отървете от нежеланото окосмяване е с помощта на диодната лазерна епилация.

Лазерната епилация съществува от много години, но технологичният напредък направи процеса по-ефективен и безопасен. Понастоящем диодната лазерна епилация с Prime Lase HR е един от водещите методи за обезкосмяване.

Заедно със специалистите от център за диодна лазерна епилация с Prime Lase HR – Wave Skin&Body Care Center ще ви запознаем по-подробно как можете да се отървете от нежеланото окосмяване, без да изпитвате болка и ненужен дискомфорт по време на процеса.

Как работи Prime Lase HR

Диодният лазер Prime Lase HR е проектиран да работи на три различни дължини на вълната, така че може да се използва при различни типове кожа и косми. Освен това с него се обработва много по-голяма площ за по-кратко време.

Универсалност и прецизност

Prime Lase HR е разработен с помощта на най-новите открития в естетичната медицина. Комбинирането на три дължини на вълната дава възможност на устройството да работи високоефективно без ограничения спрямо фототип (тип кожа), време или тип косми с максимална безопасност и ефективност.

Трите дължини на вълната и тяхното използване са както следва:

  • 755nm: Този е предназначен за бледа кожа с фини косми (тип кожа I до III). Той е предназначен да премахва остатъчните косми през последните няколко сесии. Prime Lase HR е един от най-мощните лазери за обезкосмяване заради високата си пикова мощност до 3600W.

  • 810nm: Този е идеален за всички типове кожа, особено тези с по-голяма плътност на космите и тези на първите няколко сесии. Неговата висока върхова мощност до 4800W и технологията USP създават уникална комбинация за постигане на впечатляващи резултати с при по-големи площи върху тялото.

  • 1060nm: Този се препоръчва за по-тъмен тип кожа, включително при клиенти с тъмен тен. Подобно на другите две дължини на вълната, той е проектиран за максимална ефективност и безопасност, с мощност до 4000W.

Кой може да опита Prime Lase HR?

Prime Lase HR има два режима на работа, които отговарят на индивидуалните нужди на клиентите. Устройството е проектирано за висока ефективност, избягвайки всякакъв риск от тежки странични ефекти. Действа върху фини и остатъчни косми, както и при много светли фототипове. Можете също така да го настроите да действа при много гъсти косми, по-тъмни фототипове и клиенти с нисък праг на болка.

Колко време продължава процедурата?

Диодната лазерна епилация с Prime Lase HR ще отнеме само между пет и 30 минути. Времето за процедурата на сесия ще зависи от размера на избраната област. Общият брой на процедурите изцяло зависи от обработваната зона, като може да продължи от четири до шест сесии, с интервал от четири до шест седмици между тях.



Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger