Гарсон – стилът на мъжките момичета

 
Може би доста хора не са запознати с точно този стил на обличане. Когато говорим за дамски дрехи обаче, думата гарсон сама по себе си пояснява за какво става въпрос. На практика, това са мъжки дрехи комбинирани с женски елементи.
дамски рокли и други видове дрехи можете да намерите в онлайн магазина на Ree.bg.
Възприемането на андрогенния стил на обличане има фенове както сред мъжете, така и сред жените. Няма нищо учудващо в това да видите как някое момиче се наслаждава на своите „момчешки“ дрехи. Затова и тази мода навлиза все повече, а такива и много други дамски рокли и други видове дрехи можете да намерите в онлайн магазина на Ree.bg.
Дали заради бунтарския си характер или заради желанието да бъдат различни от тълпата, някои жени обожават да носят свободни дрехи, блузи, тениски и дънки, лачени обувки или кожени якета. Дамската ежедневна тениска с къс ръкав е перфектната дреха за този случай. Условието за комбиниране на мъжка дреха с женски елементи е изпълнено докрай. Моделът е здрав, от ленена памучна смес, и свободен, с О-образно деколте. Естествено, нека не забравяме, че тениската е дамска. Минималистичният дизайн е завършен с принт на сладко кученце, а изборът на цветове е богат – желаещите да пробват тениската в стил Гарсон могат да изберат измежду 4 различни цвята.
желаещите да пробват тениската в стил Гарсон могат да изберат

Всъщност, този модел не е от най-смелите в стилов план. Затова има и други дрехи в онлайн магазина, с които със сигурност ще заявите ясно стиловото си предпочитание. Модерния дамски свободен топ с принт е смела крачка напред към момчешкия стил дрехи за жени. Със своите импровизирани кръпки и дизайн, моделът няма да разочарова феновете на тенденцията. Отново, за да се покаже и женския елемент в модела, има принт на момиче, което разхожда своето куче. Освен всичко останало, в дизайна отново се набляга изключително много на свободата и удобството на дрехата. Е, и на ексцентричността също!

Модерния дамски свободен топ с принт е смела крачка напред към момчешкия стил дрехи

Ree несъмнено ще Ви залеят с богат избор от дамски дрехи. Доказателство за това са и многото модели дамски рокли, включително и такива в стил Гарсон. Такава рокля е и дамската винтидж рокля с къс ръкав. Принтът отпред много напомня на детска рисунка, а самият модел е широк и удобен за носене дори и от бременни. Може да не е типичната момчешка дреха, но пък се вписва изключително добре със своят семпъл и непретенциозен дизайн. Моделът се предлага в три различни цвята – жълт, бял и каки.
дамската винтидж рокля с къс ръкав в стил Гарсон

Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger