Задължителните автоаксесоари за всяка кола

Днешният пазар предлага широка гама от автоаксесоари. Някои са наистина важни и задължителни, защото помагат в извънредни ситуации по пътищата, а други са практични и могат да направят живота ви малко по-лесен. Третият вид автоаксесоари са тези, с които можете да изразите своята индивидуалност и стил. 

Задължителните автоаксесоари за извънредни ситуации


Нищо не е по-лошо от това да се окажете неподготвени някъде насред нищото по време на път. Уверете се, че сте готови за всяка ситуация, като се снабдите със следните автоаксесоари:
  • Акумулаторни кабели
Едно от най-важните неща, които трябва да съхранявате в колата си, са акумулаторните кабели. Ако не можете да запалите колата си заради изтощен акумулатор, те ще ви помогнат.
  • Въздушен компресор за гуми
Ако спукате гума, надуването й с въздушен компресор може да я задържи надута достатъчно дълго, за да стигнете до място, където да я поправите. Има големи въздушни компресори, предназначени за автомобилни магазини, но моделите, които се свързват в запалката на автомобила, са подходящи за всеки и са достатъчно малки, за да се съхраняват в багажника.
  • Инструмент за аварийно напускане на колата
Това устройство може буквално да ви спаси живота, ако се окажете заклещени в автомобила си. Инструментът за евакуация от автомобили е многофункционално устройство, което обикновено се състои от чукче за счупване на прозореца и острие за срязване на предпазния колан. Има голямо разнообразие от размери и стилове, като някои модели са достатъчно малки, за да се ползват като ключодържател.
  • Въже за теглене
Ако колата ви по някаква причина не може да се движи самостоятелно, ще се радвате да имате въже за дърпане в автомобила си. Не забравяйте да закачите и двата му края за тегличите, а не за броните, защото модерните брони не могат да издържат на теглото на автомобила и могат да се отделят. Предлагат се също вериги и ремъци за теглене.
  • Комплект за първа помощ
Един комплект за първа помощ може да ви помогне за спешни медицински случаи, докато сте на път. Съдържа елементи като бинтове, марли, маска за изкуствено дишане, спирт и други подобни.
  • Интериорни автоаксесоари
Някои хора прекарват много време в колите си и трупат излишни предмети. Производителите са измислили продукти, които могат да ви помогнат да бъдете организирани или да ви съдействат да стигнете до местоназначението си.






  • GPS
Когато пътувате в непознат район, без спътник, който да ви помогне с навигиране, GPS е безценен. Той може да ви дава гласови указания, което ви позволява да държите ръцете си на волана и да не откъсвате очите си от пътя.
  • Органайзер за сенник
Можете да предотвратите хаоса в автомобила си чрез използване на органайзер за сенник. Този аксесоар е идеалното място за съхранение на слънчеви очила, писалки, бележници, карти, документи и други неща, които искате да държите под ръка. А и колата ви ще изглежда спретната и подредена.
  • Магнитна поставка
Поставена на таблото, тя ви осигурява удобно място за поставяне на неща като мобилния ви телефон, допълнителните ключове и преносимия GPS.
  • Външни автоаксесоари
Можете също така да оборудвате вашия автомобил и външно. Някои имат полезни функции, докато други демонстрират вашите интереси и стил.
  • Дефлектори за вятър и дъжд
Тези автоаксесоари предпазват вашия автомобил от вятъра и дъжда, докато шофирате. Те се прикрепят към превозното средство точно над прозореца. Произвеждат се по поръчка за всяка марка и модел.
  • Магнитен ключодържател
Малко неща са толкова отчайващи, колкото загубата на ключовете за автомобила, особено когато сте далеч от дома. Един от начините да сте подготвени, ако това се случи, е чрез поставяне на резервен ключ в магнитен ключодържател, който да прикрепите към скрито място във вашия автомобил.
  • Индивидуална регистрационна табела
Тези разновидности на регистрационните номера лесно се закрепват към вашето превозно средство с винтове и могат да бъдат каквито пожелаете: свързани с вашето хоби или интереси, или просто да е изписано името ви.
  • Спойлер
Първоначално проектиран да увеличи аеродинамиката на автомобила, спойлерът се превърна в популярен автоаксесоар. Той се прикрепя към задната част на автомобила и се продава в различни форми и размери.


Защо да използвате автоаксесоари
Колата ви е скъпа инвестиция, а закупуването на подходящите автоаксесоари от Flexzon.com може да ви помогне в неприятни ситуации или просто да направи колата ви по-различна и атрактивна.
Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger