Стъклени плочки за баня


стъклени плочки за луксозна баня

Много изменени са технологиите за производството за разлика от времето в което е изобретено,съществува голямо разнообразие на стъклата и са с различни подобрени качества. Голяма крачка в развитието е новото лице на стенните облицовки и подови настилки от декоративни стъклени плочки за баня.

Факт е, че стъклените плочки за баня и мозайки от стъкло са се прилагали още по време на Римската империя. В този си съвременен вид, обаче, се появяват на пазара едва преди няколко години в ролята на алтернатива за керамичните плочки,както и тях ,стъклените плочки за баня имат широко приложение. Намират приложение и при външни ,и при вътрешни облицовъчни работи, най-често се използват за банята,басейна,но намират приложение и при външните облицовки.

Често срещани са при облицовки на хотели, заведения и много обществени сгради.
Красивият външен вид не е единственото предимство, стъклените плочки за баня се отличават с дълговечност, практичност и хигиеничност - предпоставки за перспективно бъдеще.

Плочките за баня , изработени от стъкло, притежават всички качества на керамичните плочки и същевременно носят своите си специфични достойнства. Те не се деформират по време на производство и работа за разлика от керамичните. Това осигурява сигурност да се постигнат идеални геометрични форми, изключително точни размери и безупречен външен вид. Трябва да се отбележи ,че материалът от който са направени има много качества,които никой друг материал не притежава. Например закаленото стъкло не се износва и не се влияе от атмосферни условия.

Посетете шоурумите на Керамо и изберете от голямо разнообразие от плочки за банята.
Сподели статията :
'
 

+ коментара + 2 коментара

9 януари 2015 г. в 13:54

Готина статия и наистина стъклените плочки са яки и много стилни!

14 юли 2015 г. в 12:12

Да си сложиш стъклени плочки за баня е доста примамливо, единственият проблем, който за сега ме спира е какво ще бъде тяхното почистване. Тъй като сега правим ремонт и избираме плочки ми се иска да избера повърхност, която да не е задължително след всяко къпане да бърша. Ще се радвам да ни покажете още модели.Може би на места няколко стъклени плочки ще стане интересно интериорно решение.

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger