Модни тенденции при дамските дрехи

Тази година актуалните модели дамски дрехи са най- разнообразни, така че няма да остане нито един вкус незадоволен- от прелсестните приказни дамски рокли до удобните спортни дамски облекла.

За тези, които са готови винаги за парти и танци до зори, блясъкът никога не е излишен Златистите елементи са актуална част от дамските дрехи. Има ги почти навсякъде- при дамските блузи, при роклите, дори и в накитите.

Коприненото кадифе е супер хит за сезона. То придава тежест, блясък и много женственост. Изберете дълга черна или тъмно червена рокля от кадифе и ще изглеждате много изкусително за някое празнично събитие.






Малко си падат по по- мъжествената и атрактивна визия, но ако вие сте от тези жени,то тогава имате късмет. За вас са идеални дамските костюми в мъжки стил, които са поредния хит през годината.

Плетените дамски дрехи, които бяха актуални през изминалия сезон, си остават и през следващите месеци. С плетените блузи и плетените панталони поли в по- неутрални цветове винаги ще се чувствате комфортно и ще бъдете модерни. Тези дрехи са супер удобни, меки и топли и са идеални за излет в планината.

На мода си остава и пончото, като моделите са най- различни- с качулки, декорирани с кожа и т. н.

И като казахме пончо- сега се появяват и дамските палтенца без ръкави, тип пончо.

Животинските и всякакви други принтове при дамските дрехите също са голям хит.

Врщат се много модели дрехи, които са били актуални през 60- те години- мини полите, копринените роклички и туниките във всякакви пастелни цветове.
Геометричните черно- бели форми и хоризонталните райета във стилните и елегантни тоалети създават оптическа илюзия и ни правят да изглеждаме по- слаби.

И не на последно място- спортните дамски дрехи - актуални са раздвижените кройки при дамските якета, елеци и поли предимно в синьо, червено, черно, зелено и сиво.
Вижте повече на: http://e-alexandra.com/

Сподели статията :
'
 

+ коментара + 2 коментара

22 януари 2015 г. в 17:39

Хубава статия, ще гледам да следвам тези тенденции!

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger