Хита на сезона - лаптопи втора ръка от Интерсервиз-20

употребявани лаптопи от Интерсервиз-20

Днес с пълна сила можем да кажем, че сме навлезли в ерата на технологиите, които не спират да ни изненадват, защото всеки ден на пазара се появяват нови модели устройства. Лаптопи, таблети, смартфони - всички те се надпреварват да ни изненадат със своите качества: по-практични, по-умни, по-производителни, по-удобни и т.н.

При покупката на лаптоп винаги трябва да се водите от най-важното правило, а именно каква е целта на покупката ви, тоест като пример ще дадем, че има разлика между моделите за лични нужди, геймърските предложения и лаптопите предназначени за бизнес нужди. Параметрите им са различни, затова се съобразете с този фактор, ако скоро сте решили да се зарадвате с мобилен компютър за свободното ви време или бизнес ангажименти.


Но изниква въпросът, дали имаме нужда от най-най-новото и скъпо технологично устройство, т.нар. Hi-End клас, или можем да задоволим всичките си нужди с употребяван лаптоп от среден или висок клас.

Много хора са предубедени към компютрите и лаптопите втора ръка, но те имат своя голям пазар у нас и навсякъде по света. Днес ще поговорим конкретно за техниката, предлагана от Интерсервиз-20. Те се очертават като един от брандовете, станали хит сред хората, които желаят да си закупят употребяван лаптоп, но с минимални следи от употребя или дори с вид на нов-новиничък. С наложеното вече мото "Бутик за употребявани лаптопи и компютри", фирма Интерсервиз-20 показва своята заявка да предлага само елитен клас компютърна техника за истински ценители и разбирачи.

Причината все повече хора да се интересуват от техниката втора употреба е перфектното съчетание между атрактивна цена и високи технически параметри. Начините да закупите лаптоп втора ръка от Интерсервиз-20 са основно два – онлайн на техния сайт: http://www.is20-bg.com/ или офлайн като посетите техен офис на адрес:
гр. София, ул. Софроний Врачански № 135, ет.1
GSM: 0888-680-477
Тел: 02-931-07-65


Ние ви препоръчваме да се доверите на електронното пазаруване, защото така дори няма да ви се налага да излизате от дома си, за да направите поредната отлична покупка.


Интерсервиз-20
Шоурума на Интерсервиз-20

Поинтересувахме се, какви въпроси най-често задават клиентите и решихме да ги публикуваме:

1. До колко е голяма разликата между различните марки лаптопи?
Разбира се, че има разлика между отделните производители на ноутбук и мобилни устройства. Но не може да става дума за сравнения между Трабантче с Мерцедес последен модел. Качеството, гарантирано от отделните световни производители на мобилна техника е доста изравнено и липсва технологична пропаст. Всичко се произвежда на едни и същи конвейри в Китай. Както има чудесни модели от високия клас на марката Acer, така и има доста неудачни модели от ужким по-авторитетните брандове като Dell, HP или Lenovo. Основните различия идват от техническите параметри на конкретните модели, предлагани на брандовете.

2. Защо трябва да купим компютър, таблет или лаптоп втора ръка?
Веднага ще ви отговорим. Така ще спестите не само пари, но има голяма вероятност да си закупите лаптоп с по-добри параметри от нов. За сравнение: В сайта на Интерсервиз-20 лесно може да откриете и закупите втора употреба лаптоп от бизнес клас за около 500 лв. Например този прекрасен Dell Latitude Е5420.
В същото време за тези пари може да купите само нисък потребителски клас нов мобилен компютър, който няма да притежава и половината от екстрите на първия споменат.

3. Защо да изберем лаптоп втора употреба именно от Интерсервиз-20? Отговорът ще формулираме в няколко кратки изречения:
- Защото предлагат само среден и висок клас компютърна техника от клас Workstation, и лаптопи от среден и бизнес клас.
- Защото предлагат 6 месеца гаранция
- Защото всеки компютър или лаптоп минава през съответните тестове за качество, надеждност и изисквания за външен вид.
- Защото извършват доставка до всяко едно място на страната.
- Защото предлагат и втора употреба монитори и принтери, с което предлагат на клиента пълно обслужване за офиса.

Нашият последен съвет. При избора на лаптоп за работа, забавления и свободно време, или за игри трябва да се ръководите главно от две неща: - сумата, която можете да отделите за техника, и на второ място от целите на покупката си или казано с други думи, за какво ще използвате вашият лаптоп. При условие, че няма да го натоварвате със свръх нови игри или ужасно тежки приложения, то тогава компютрите и лаптопите втора ръка от Интерсервиз-20 са удачен и разумен избор.
Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger