Коледни подаръци

Коледните и новогодишни празници наближават, а с тях и подаръците. Всички ние почваме да се чудим какво да подарим на близки и приятели. Пазарът е пренаситен и най-важното нещо, което би те довело до правилния подарък е да познаваш много добре човека и да знаеш от какво най-много се нуждае и какво най-много би му харесало.
Много важно е да направите оригинален подарък, а не някой комерсиален, който всеки би подарил като блуза, някои от смешните подаръци за споемени и такива подобни. Сега ще се опитаме да ви помогнем с някои предложения.

Един от най-хубавите подаръци е този свързания с хобито на човека. Няма по-добър подарък от този. Така например хобито му е да кара ски. Страхотен повод да му подарите нов чифт очила, щеки, калъф за ските, ски карта или нещо свързано със ските. Ако пък обича да свири на пиано, китара, барабани или някакъв друг музикален инструмент, може да му го подарите. Подаръците свързани с хобито на човека са много приятни и няма как да не му харесат. Ако пък случайно няма хоби или нещо, което обича да прави, страхотна идея е да му измислите такъв. Импровизирайте, мислете за някакви оригинални неща и няма как да сгрешите.

Има едно нещо, което ви съветваме, никога не подарявайте подарък, който бихте купили за вас самите. Така все едно купувате подарък за себе си, на вас би ви харесал, но на полвинката едва ли. Имате нужда от нови тонколони и решавате да ги подарите с предтекст, че това е подарък, който ще я зарадва, защото тя слуша най-много музика в колата. Е да, но този подарък определено не би и харесал, защото тя ще знае, че е за вашата кола и не сте се постарали даже малко да я изненадате с нещо.

Мислете и подарявайте неща, които ще се харесат на любимите ви хора, а не на вас самите.






Вижте повече на: http://damska-moda.info/







Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger