Услугата Google Play Music вече е достъпна и в България



Меломанската услуга Google Play Music вече може да се използва и в границите на България. С нейна помощ потребителите получават достъп до архив от милиони песни, както на известни изпълнители, така и на местни независими музиканти.

Всеки може да изпробва възможността за неограничен достъп до предлаганата музика безплатно в рамките на 30 дни, като след този период таксата за достъп е 7,99 лв/месец ако създаде своя акаунт преди 7 януари 2015 г. и 8,99 лв/месец, ако направи регистрацията си след тази дата.


С приложението Google Play Music можете да се запознаете с всички съществуващи жанрове или да слушате единствено песните от албумите на любимите си изпълнители, без да се налага да понасяте досадни реклами между тях. С един клик можете да добавите всяка песен или албум към своята лична колекция.

В случай, че сте търсач на нови и интересни изпълнители, Google Play Music ще се превърне в любимото ви музикално приложение. Благодарение на него имате възможност да разглеждате песните по жанр, под формата на класации или да се запознавате единствено с новите хитове. Разбира се, можете да чуете всяко едно избрано от вас парче незабавно.

Google Play Music позволява да си създадете собствена радиостанция според посочен от вас изпълнител, любим албум, предпочитана песен или жанр. Радиото всъщност работи като плейлист, като можете да разглеждате списъка с всички песни на „радиостанцията”, да изберете някоя от следващите песни или да ги пренаредите според настроението си. Имате възможност да се запознаете с радиостанциите на останалите потребители или да се позабавлявате с опцията „Чувствам се късметлия”, която ви запознава с произволно избрана нечия радиостанция.

Ако вече използвате приложението iTunes бихте могли да добавите създадената там фонотека в облака на Google Play Music, за да имате пълен достъп до всичките си любими плейлисти. Двете фонотеки се интегрират безпроблемно и персонализират радиото, като се съобразяват с препоръките за всяка следваща песен. По този начин любимата ви музика е в състояние да ви следва навсякъде, където отидете.

Всяка една любима песен може да бъде възпроизведена незабавно на всяко едно устройство, с което разполагате, без да се налага да я теглите. Ако добавите нов изпълнител през телефона си можете да го слушате и на таблета или компютъра.

Приложението Google Play Music е достъпно както за Android, така и за iPhone.

Източник: http://musicshopbg.com/

Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger