Защо да използвате услуги по дератизация?


Дератизация означава унищожаване на плъхове и мишки от всякакви видове обекти. Методът е съвкупност от мерки, които включват: пръскане със специален препарат, поставяне на капани и биологични подходи за премахване на неканените гости у дома или офиса.

Обикновено фирмите, които предлагат дезинфекция, дезинсекция и дератизация оперират с течни и контактни примамки, различни отрови и дори животни, които прогонват гризачите. Навременното изтребване на плъховете и мишките, ще ви предпази от инфекции тип вирусни трески, хранителни отравяния, туларемия и други неприятности.

Ако нямате необходимата подготовка за дератизация, по-добре повикайте специалисти, които срещу скромна сума пари, ще третират вашите помещения и имоти. От съществена важност при дератизацията е използваните препарати да са одобрени от Министерство на здравеопазването и да покриват изискванията на ЕС за безопасност.

Всичко това означава, че трябва да повикате специализирана фирма, като лично аз препоръчвам Превента ДДДД ЕООД, която предлага услугите си в град София и околието. Освен унищожаване на плъхове и мишки фирмата пръска срещу хлебарки, мравки, кърлежи и други насекоми. Клиентът получава 6 месечна гаранция, през която ако видите нежелан гост следващото третиране на апартамента, къщата или работното място е безплатно.

ДДД – дезинфекция, дезинсекция и дератизация ви позволява да се отървете по-бързо от пълзящите гадини и гризачите. Последно споменатите предизвикват негативен стрес, болести и много пръснати пари за всевъзможни пестициди и капани. Професионалистите извършват предварителен оглед на обектите, намират огнището на заразата и го премахват своевременно.

Дератизацията е продължителен процес, защото трябва да се проследи вече изградената от гризачите колония. Нещата стават още по-трудни за изпълнение, тъй като плъховете и мишоците са доста интелигентни същества със силно чувство за самосъхранение. Въпреки всичко спецовете знаят къде да напръскат и как да разположат примамките в апартаменти, вили, кантори и тем подобни.




Пакетът по дератизация включва предварителен оглед, пръскане с препарати / отрови, указания за превантивни мерки, които да вземете в бъдеще време. Гаранцията, за която споменах по-горе се състои в месечен мониторинг на обекта и презареждане на капаните срещу гризачите. Всичко това се предлага от Превента ДДДД ЕООД, за която вече споменах.

Спрете притеснението от насекоми и гризачи още днес, не подлагайте на риск близките или работниците си, защото всеки е застрашен от ухапване и инфекции. Надявам се материала да е бил полезен за вас и ви желая успех в борбата с плъховете.
Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger