Софтуерна компания New Era Ideas

Софтуерна компания New Era Ideas започва своето развитие през 2011 година в град Пловдив. Компанията е съставена от млад и амбициозен екип, който притежава богат опит в областта на бизнес софтуера. Основните направления за работата на екипа са две. Да развива и изгражда софтуерно семейство, което носи името New Era. То съдържа редица полезни и иновативни авторски продукти, насочени към бизнес потребителите.

Второто направление, в което се развива New Era Ideas, е разработването и интегрирането на софтуерни решения, насочени към бизнеса. Една от най-търсените услуги, е създаването на софтуер по поръчка. Интересът към него се дължи на специфичните бизнес процеси в повечето компании. Бизнесът търси продукти, които да отговарят по най-добрия начин на неговите нужди. Софтуерна компания New Era Ideas е вашият доверен партньор в създаването и разработването на различни софтуерни решения, като - уеб сайтове, онлайн магазини, специфични софтуерни системи, мобилни приложения, уеб разработки, софтуер насочен към туризма и много други. Основната цел на софтуерна компания New Era Ideas, е да предоставя на клиентите си качествени софтуерни продукти, които да отговарят на бизнес нуждите им.

Софтуерна компания New Era Ideas се адаптира максимално добре към специфичните нужди на всеки един бизнес. По този начин се създават софтуерни решения, които се доближават максимално близо до реалните бизнес процеси в една компания. Екипът на софтуерна компания New Era Ideas предоставя специално отношение към своите клиенти. Ние сме винаги до вас, започвайки с планирането, създаването, разработването, интегрирането, обучението и поддръжката на дадена софтуерна система. Доверете се на нашия професионализъм, за да развиете бизнеса си по един успешен начин.

Основният продукт, по който работи софтуерна компания New Era Ideas, е мощната софтуерна система с марка New Era ERP. ERP е абревиатура на Enterprise Resource Planning. В превод, софтуер за планиране на ресурсите на предприятието. Несъмнено, това са най- всеобхватните бизнес софтуерни системи в света днес. Бизнес софтуерът New Era ERP е незаменим помощник за всяка една бизнес организация. Иновативната система съдържа редица интегрирани решения, които оптимизират и автоматизират бизнес процесите в дадена компания. Продуктът с марка New Era е в непрестанен процес на развитие. Системата съдържа различни полезни модули, които обхващат цялостния работен цикъл в даден бизнес. Всеобхватните и многофункционални модули в софтуера за планиране на ресурсите на предприятието New Era ERP са следните:

- Модул финанси
- Модул склад
- Модул CRM
- Модул мениджър за управление на проекти
- Модул логистика

Повечето модули, присъстващи в екосистемата New Era ERP, се предлагат и като самостоятелни продукти с марката New Era. Бизнес софтуерните продукти с марка New Era са „New Era Manager”, „New Era CRM”, „New Era Warehouse”. Ето какво представляват:

New Era Manager е както модул „Мениджър за управление на проекти“в New Era ERP, така и самостоятелен софтуер за управление на проекти, екипи и задачи. Това е пилотният авторски софтуерен продукт с марка New Era, който се появи на пазара през 2013 година. Софтуерът за управление на проекти New Era Manager е един много гъвкав и всеобхватен продукт, незаменим сътрудник в управлението на проекти и работни процеси. Той е изключително полезен за компании, които работят по проектен принцип, инженерингови компании, технически компании, преводачески фирми, фирми от сферата на рекламата и много други. New Era Manager съдържа голям брой функционалности, с които ръководенето на проекти и екипи се оптимизира и автоматизира. С продукта на софтуерна компания New Era Ideas може да създавате и ръководите множество задачи, въвеждате срок за тяхното реализиране, отчитате работено време и дейност по задача, получавате много разнообразни справки, правите полезни анализи и отчети и много други. Като модул от екосистемата New Era ERP, системата за управление на проекти съдържа абсолютно всички възможности и функционалности, налични в самостоятелния продукт с марка New Era Manager.

Следващият модул, част от New Era ERP, е модул „CRM“ или софтуер за управление на взаимоотношенията с клиенти. Модулът се предлага и като самостоятелна съвременна софтуерна система, по-известна като New Era CRM. Софтуерът за управление на взаимоотношенията между бизнеса и клиентите New Era CRM се появи на пазара в началото на 2014 година. Продуктът представлява бизнес организатор с изключително широки възможности. С New Era CRM опознавате клиентите си максимално добре. Продуктът се откроява с голяма интуитивност при работа с него. Всичко е буквално на два клика разстояние. Иновативният продукт, който е част и от екосистемата New Era ERP, помага да завършвате своите сделки максимално бързо и успешно. New Era CRM следва тенденцията на продуктите с марка New Era, като се отличава с голяма адаптивност към различните бизнес нужди. За да поддържате качествен и успешен бизнес, може да се доверите на един бизнес организатор, какъвто е New Era CRM. Системата ще ви помогне да опознаете своите клиенти, като по този начин значително ще увеличите печалбите си.

New Era Warehouse или модул „Склад“ е един от най-скоро създадените модули, част от New Era ERP. В основата на всяка качествена ERP система стои една изключително стойностна складова програма. На това заложихме и в софтуерна компания New Era Ideas. Създадохме складова програма New Era Warehouse, която съдържа всички функционалности, присъстващи в световните складови системи. New Era Warehouse помага за лесна обработка на материалните запаси в компанията ви. Системата съдържа редица полезни функционалности, като инвентаризация на всеки продукт, различни данни за клиентите, данни за поръчките, за покупките, продавач и купувач и др. С продукта на софтуерна компания New Era Ideas може да работите от множество обекти. Системата поддържа още ценови листи, промоции, партиди, серийни номера, работа с баркод и много други. New Era Warehouse или модул „Склад“ от New Era ERP съдържа всичко, което е нужно на една съвременна компания, за да поддържа своя склад в перфектно състояние.

В следващите редове ще представим една специфична разновидност на продукта New Era ERP, а именно версията New Era ERPc (custom). Тя се налага на пазара поради специфичните потребности на повечето компании. Във версия New Era ERPc освен модулите на големия продукт New Era ERP, може да присъстват и желани от вас функционалности и допълнителни модули. Промяна може да се реализира и в текущите модули на системата, като те бъдат максимално адаптирани към бизнес процеса ви. New Era ERPc представлява специфична и адаптирана към отделния клиент версия на екосистемата New Era ERP. Този продукт на софтуерна компания New Era Ideas бележи огромен интерес в текущия момент.

Ако имате интерес, желание или запитване към продуктите или услугите, които предлага софтуерна компания New Era Ideas, не се колебайте, а ни потърсете. Разгледайте фирмения www.neweraideas.net и продуктовите сайтове на компанията www.neweramanager.com, www.neweracrm.eu . Пишете ни на е-mail office@neweraideas.net , позвънете ни на телефони 0898 544 497, 0877 544 497. Екипът на софтуерна компания New Era Ideas ще срещне и надмине вашите желания и очаквания!
Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger