3D тениски. Последен хит.

Тениските са неизменима част от нашето облекло. Последния хит на световни пазар са 3-D тениски,като за пръв път са произведени в САЩ от фирмата The Mountain.Разбира се скоро след това Китай и Турция започват производството на 3-D тениски,но самата щампа и материал са много некачествени, но пък цената в пъти по-ниска от оригинала.

Реших да потърся дали в България се предлагат оригиналните 3-Д тениски и останах очарован,защото намерих техен официален представител за България. Магазина който намерих предлага голяма част от асортимента им и предлага доставка в рамките на 10 работни дни,което е един приличен срок за доставка на продукти от                            САЩ.

С ръка на сърцето мога да ви уверя,че предлаганите от тях продукти са уникални и автентични.Тези тениски са просто като живи.Щампите им са толкова реалистични,защото се ползва абсолютно различен модел за полагане на самата щампа,който не е бил използван преди тяхната поява.Предлагат се много и различни модели с кучета,котки,коне,лъвове а линията им от фентъзи тениски е просто страхотна.Също така предлагат тениски както за възрастни така и за деца,като ако например вашето семейство много харесвате кучета от породата хъски можете всички да си вземете тениска с лика на хъски.Ако искате да изненадате някой близък,познат или член на вашето семейство по повод негов празник можете спокойно да му купите такава тениска,като след отваряне на подаръка той ще остане очарован и изненадан.




За да не останете излъгани и да сте сигурни,че сте закупили оригинална тениска трябва да имате в предвид,че фирмата The mountain полага своето лого на определено място на самата тениска.Също така само оригиналната тениска е изработена от 100% памук а всички други реплики и копия съдържат минимум 5% еластан. Ако искате да бъдете различни и забележими то тогава със сигурност вашият гардероб трябва да се сдобие с такава 3-D тениска,като тя може да бъде обличана по всякакъв повод.Надявам се скоро да можем да видим тези тениски и в търговската мрежа а не само он-лайн.
Сподели статията :
'
 

+ коментара + 2 коментара

26 юни 2014 г. в 10:47

Забелязвам едно интересно нещо... 3Д тениските не се носят само от дечицата, а и от възрастни хора...

27 септември 2019 г. в 15:10

Изглежда 3D тениските станаха много модерни. Доста хора виждам да ги носят.

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger