Съвети за избор на дължина на обувки и ботуши

Изборът на обувки и ботуши днес не е никак лесна задача. Можете да изберете обувки високи до глезена, ботуши с три четвърти височина, можете да изберете обувка с плоска подметка, с малък наклон или висок ток. Повечето ботуши са създадени и предназначени за студените месеци. Характерно за тях е, че трябва да бъдат високи, плътни, с добри материали, създаващи комфорт, уют и удобство.

obuvki



Въпреки, че всеки тип обувка е достъпна за всеки размер, има определени дължини, които работят по-добре за някой  хора. Начинът ви на живот, формата на тялото, и типа дейност трябва да се вземат при избора на обувки и ботуши.

За да се избере точната дължина за вас, вие трябва да решите защо и кога ще бъдете обути с този нов чифт. Например, по-високите обувки и ботуши са за зимните месеци, но ако шофирате, с високи обувки и висок ток, това няма да е никак удобно.

Обувките с височина – три  - четвърти са златното решение за някой, но за други  - това е грешка. Пример: Не е подходящо да се носят обувки три четвърти от дами с мускулести тела или по-пълни дами. Чифт обувки до глезена може да бъдат доста по-стилни, но за сметка на това не могат да подсигурят комфорт при лошо време. Някои ботуши са по-добре използвани за нощни развлечения, както и някои от тях са проектирани да създават комфорт за  цял ​​работен ден. Въпреки че много компании, включително Clarks Shoes, проектират ботушите си така, че да  предоставят максимален комфорт за всеки повод, може да е трудно да се издържи лятото с високи ботуши, боти или обувки.

Чифт обувки до глезена са чудесни за хората, които ходят много или шофират често

Като цяло е важно да внимавате когато избирате обувки и ботуши, трябва да имате определен чифт за определени поводи и да подхождат на чантата ви..Надяваме се, че съветите и коментарите са ни били полезни за Вас.
Сподели статията :
'
 

+ коментара + 1 коментара

26 октомври 2013 г. в 15:31

Една много полезна за всички дами статия,не се бях замисляла за нещата които визирате в статията си

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger