Гост блогване

В този блог се приемат статии от гостуващи автори. Ако имате желание да сте гостуващ блогър, просто се свържете с мен през формата за контакти. Ще приема всяка смислено написана статия на всякаква тема. В написана от гостуващ автор статия се допускат 1 dofollow и 2 nofollow връзки към външни сайтове. Също така ще се добавя към категориите на блога по един от етикетите, които поставите на своята статия по ваш избор.
 Разбира се, няма да се приемат статии, които противоречат на добрите нрави или имат за цел да обидят някой или съдържат расистки елементи!

   Последни промени в правилата относно гост постовете!

1. Не се приемат статии по-малки от 500 думи. Не звучат сериозно. Вече не се приемат статии от 1 снимка и 3 реда текст. Подобни статии ще бъдат изтривани.

2. Публикувана статия, трябва да е оформена прилично, така че да става за четене, а не да отблъсква читателите на блога.

3. Вече се налага да се изисква и определен процент уникалност на текста. За да се публикува статия в този блог, то нейната уникалност трябва да е минимум 80%. 

4. Всеки автор, който публикува статия, трябва да добави описание и снимка към нея и поне един етикет. Това става от менюто в дясно с опции за публикацията. Това условие ще се следи строго.

5. Публикуването на статии в блог се различава значително от публикация в директория за статии без модерация. Няма и много общо с публикуването в социалните мрежи, където можеш да напишеш SMS  и да го публикуваш.

6. Когато публикувате статия от текстов файл в Word, моля публикувайте го през HTML редактора. В противен случай вкарвате хиляди символи ненужен код, който често създава проблеми.

7. Статии, които не отговарят на изискванията описани по-горе, ще бъдат изтривани или ще им бъдат премахнати линковете. При системно не спазване на правилата, авторът ще загуби права за публикуване!

8. От днес 03.12.2022г. Се забранява публикуването на статии на темите: Казина, Букмейкъри, Хазарт! 
СТАТИИ НА ТЕЗИ ТЕМИ, ЩЕ БЪДАТ ИЗТРИВАНИ!!!

МОЛЯ, ДОСЕГАШНИТЕ ПАРТНЬОРИ НА ТОЗИ БЛОГ ДА СПАЗВАТ ПРАВИЛАТА! НОВИТЕ, ЖЕЛАЕЩИ ДА СТАНАТ ГОСТУВАЩИ АВТОРИ, МОЛЯ ДА ГИ ПРОЧЕТАТ ВНИМАТЕЛНО И ДА ПРЕЦЕНЯТ ДАЛИ СА ИМ ИЗГОДНИ.
 
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger