Кое е най-изгодно да продадете, ако сте останали без пари по време на кризата?

заложни къщи - кредити

Какво е най-изгодно да продавате от оборудване, ако сте останали без пари през периода на коронавирус. И така да планираме на най-лошия сценарий, а за някой може би истина. Какво да направим ако кризата ни е ударила и нямаме пари. Ще кажете … продавай. Добре, но в крайна сметка какво точно да продадем така че да имаме наличните доходи, от които се нуждаем?

Лесно е да се каже „ако е необходимо, ще започна да продавам всичко подред“. Всъщност, дори и в трудна финансова ситуация има както неща, които могат да се продадат изгодно, така и такива, от продажбата на които ще получите стотинка или дори изобщо не можете да намерите купувач.

Важно е да помислите и обсъдете със себе си какво е най-изгодно да продавате от оборудване, ако сте останали без пари през периода на коронавирус. Ето например няколко важни неща, които определено ще ви донесат бързи пари. Като за начало заложете на бялата техника. Тя е винаги от голямо значение за всяко домакинство и може да се продаде скъпо. Започнете с продажбата на лаптопи, хладилници, игрови конзоли, смартфони, компютри, телевизори и т.н. 

Какво няма смисъл да се опитвате да продавате по време на кризата с коронавирус не дай боже да огладнееш толкова! Много от нас си казват "такива глупости никога няма да ми се случат, аз съм благоразумен." Официалната статистика показва, че дори тези, които са спестили пари за черни дни , имат достатъчно пари само за един. Това да не говорим за факта, че над 60% от бъргарите изобщо не правят спестявания.

Но никой не знае колко дълго ще продължат проблемите с парите и работата заради коронавируса. И никой не знае дали положението ще бъде по-добро или по-лошо в бъдеще. Ето защо е по-добре да планирате откъде можете да получите пари, без да се забърквате с микрокредити или други заеми. 


Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger