Изчистете тялото си от всички паразити с ТОЗИ чай!


Днес ви представяме една лесна рецепта за изчистване на тялото от паразити. Идва времето на топлите дни и дългите вечери. Сега е моментът да се погрижите за себе си и да изчистите организма от всички отрови, които бавно и сигурно ви превръщат в развалини, ако не вземете мерки навреме.


Възползвайте се от природните средства и даровете, които ни заобикалят. За целебната напитка, която ви препоръчваме, са ви необходими само три продукта.


  • Резен джинджифил /парчето джинджифил трябва да е два пъти по-голямо от скилидката чесън/
  • 1 скилидка чесън
  • 1 чаена лъжица канела 

Начин на употреба:


В подходящ съд сложете пресования чесън и смления джинджифил. Изсипете чаена чаша вода и варете на тих огън 5 минути. Преди да изстине добавете канелата, а след това, когато вече е напълно изстинало, може да добавите и биологичен мед.


Пийте лечебната отвара всеки ден преди всяко хранене. Нужно е да употребявате чая поне два месеца, за да се почувствате отново бодри и жизнени. Ако имате хронични болки, обриви, постоянно боледувате или просто усещате, че умората не изчезва, то продължавайте да пиете от отварата, но направете и необходимите изследвания. Бъдете сигурни, че тези три съставки в комбинация ще донесат много ползи за цялостното ви здраве.

Източник: Клюкарката

Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger