Как да подберете правилните панталони, които да ви дадат илюзия за височина

  



 Имате пълни крака и сте нисички? Ще ви дадем лесни и прости макси модни съвети за избор на правилния модел панталон, за да подобрите своите  извивки и винаги да се чувствате чудесно в дрехите си.

   Всеки, който казва, че пълните жени не могат да носят всичко е в абсолютна грешка! Следвайте нашите съвети  и изберете подходящия тип панталон, за да подобрите извивките си. Красотата няма мерки, изберете този, който ви харесва и той стои по-добре на тялото ви.

   За да запазите пропорциите, не избирайте твърде дълга риза с тези дънки, за да избегнете скъсяването на краката ви. Перфектни са  горнища или тениски и блузи, прибрани в панталоните. Също така перфектни са денимните гащеризони, които подчертават линията на талията и фигурата ви на пясъчен часовник!



   Съвет за стилизиране

 Огънете ръба на дънките си, така че да завършва точно над глезените. Това подчертава най-тънката част на краката ви.

   Ако търсите модел, който кара краката ви да изглеждат визуално по-дълги, изберете панталон с висока талия. Тенденцията на годината са панталоните, които се простират над колана, създавайки визуално удължаващ ефект.

   Съвет за стилизиране

 Между другото, краката ви ще бъдат още по-стройни, ако комбинирате панталоните с обувки на висок ток или кецове с платформа.

   Купете панталона си малко по-дълъг, отколкото го носите. Ако имате пълнички крака  и сте малки на ръст, а бихте искали да виждате краката си по-дълги и стройни, ето един наистина безупречен трик за постигане на желания ефект: изберете много дълги панталони и балансирайте липсващите сантиметри с обувки с висок ток в същия цвят като панталона.

   Вече сте чували за дънки за  оформяне на талията ви, които са еластични. Тези панталони прегръщат правилно всичките ви извивки, след като бъдат носени, адаптират се и подчертават фигурата на всяка една дама и така тя се чувства секси и привлекателна по всяко време!


Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger