Времето на дългите рокли: какво да носите с тях през есента и зимата на 2021 година

 

Слънчевите дни свършиха, а с тях и женствените летящи силуети. С настъпването на студено време дамите почти универсално предпочитат панталоните като най -практичното зимно облекло. Всъщност, когато избирате между красота и здраве, няма място за съмнение. Но това е само на пръв поглед. На помощ на всяка жена идва елемент от гардероба, който обгръща топлината до самите токчета, като същевременно запазва всички атрибути на женствеността. Както може би се досещате, тази статия ще се фокусира върху това какво да носите с дълга рокля през зимата или есента. Ще разгледаме класически и неочаквани комбинации с различни обувки, връхни дрехи и аксесоари.

Предимства на дългите рокли

Корекция на недостатъците на фигурата и подчертаване на нейните достойнства. За да подчертаете задните части или да скриете пълните бедра, просто изберете правилната кройка.

Подходящ за всеки тип тяло. Плътната тъкан няма да акцентира върху бръчките или целулита, а кройката ще ви позволи да носите дрехи до коленете си.

Топлината, осигурена от дългия модел и ръкав в комбинация със зимни материи.

Оригиналността, която отличава момиче в такова облекло от тълпата.

Затова, ако душата изисква, не се отказвайте от удоволствието. Просто научете как да носите дълга рокля през зимата и създайте свой собствен творчески облик.

Внимавайте - полата се замърсява и се набръчква много лесно, затова облечете миди рокля в дъждовно време и оставете дългата рокля за сухо.

Какви обувки да носите под дълга рокля?

Изборът на обувки, които ще изглеждат с максимална дължина, не може да се нарече неограничен. Като цяло класическите препоръки се свеждат до следните точки:

Плътно прилепналият силует под глезените не позволява широка обувка;

На дължина до глезена или до средата на прасеца, напротив, умишлено грубите модели обувки изглеждат хармонично.

Свободна или многопластова кройка на полата е добре допълнена от изящни модели с високи, стабилни токчета.

Но това са стандартни препоръки и нищо не ви пречи лично да ги пренебрегнете при създаването на собствен имидж и да получите свой собствен отговор на въпроса "с какви обувки да носите дълга вълнена рокля?"

Успешен уличен вид се постига чрез комбиниране на полу-свободна плетена рокля с маншети. Играейки с цветови комбинации, можете да създадете дискретен стилен или обратно - цветен. Ако предпочитате ръкава ¾, тогава голяма гривна ще е подходяща за китката.

Задавайки въпроса с какви обувки да носите дълга вълнена рокля с права кройка, обърнете внимание колко лаконично изглежда с класически ботуши на ток. Тази визия ще служи като добър фон за наистина хубава дамска чанта или голямо украшение за врата.

Богатството и цветът на плавните линии ще паснат идеално, но за да балансирате обувките и връхните дрехи, предпочитайте неутрални или тъмни нюанси.

Леките ботуши ще допълнят романтичен и невинен външен вид. Можете да сложите жилетка или свободен пуловер през раменете. Разбира се, това е по -подходящо за топла есен, но ако тъканта е по -плътна, тогава можете да добавите и палто.

В прегледа на есенно-зимния външен вид човек не може да пропусне комбинацията от рокля + кецове, станала почти класика. Ако вашият избор е дълга рокля с поло яка, какво да обуете не можете да се колебаете - маратонки или кецове са подходящи за спортни, романтични или ежедневни.

С какво връхно облекло да носите дълга рокля?

От една страна, връхните дрехи трябва преди всичко да съответстват на времето. Но комфортът по никакъв начин не трябва да противоречи на стила. Ако задачата е да се стандартизират препоръките, тогава можем да говорим за следните точки:

Ако е избрано дълго връхно облекло, то то трябва да е равно или по -дълго от роклята или полата;

Средната дължина е валидна само за жилетки;

По -добре е да изберете къси якета;

Свободна или многопластова пола предполага вталено горно облекло;

Широкото палто е най -доброто нещо, което да носите с дълги тесни рокли.

В живота всичко е много по -многостранно и можете да намерите успешен външен вид, който абсолютно не се вписва в каноните и стандартите.

Рокля + плетени връхни дрехи

Първото нещо, което идва на ум, когато мислите как да се затоплите през есента, са жилетките. В контраст се създава смела визия - ясен геометричен модел и весел цвят на роклята се разрежда с лаконична сива жилетка с уютна кожена коса. Контрастът обаче може да бъде обратен - неутрална рокля с акцент с ярка жилетка.

Чудесен вариант за това какво да облечете с дълга рокля при първия дъх на студено време е суичър. В такава вариация контрастът на материите играе чудесно - топъл суичър и ефирна пола, която се увива около краката на всяка стъпка.

Рокля + яке

Вечна класика - дънково яке, облечено през раменете ви в хладен ден. Толкова типично, че дори е малко скучно. Ботуши в селски стил, чанта Louis Vuitton и етнически мъниста - и ето! Никой не би нарекъл подобно изображение тривиално.

Вариант на предишната тема може да се нарече дънкова риза, която не отстъпва по топлина на жилетка. Но риза + рокля по улиците е практически невъзможно да се срещнат и никой няма да ви упрекне, че сте неоригинални.

Феновете на уличния стил ще оценят комбинацията от здрава плетена рокля с къс блейзър. След като сте избрали такава рокля с дълги ръкави, не можете да се колебаете какво да облечете. Яката Snood, затворените рамена и максималната дължина не изискват аксесоари.

Ако се чудите какво да облечете със сива дълга рокля тип пуловер, дори не трябва да гледате в посока на масивни гривни или бижута на врата. Кожена шапка най -добре ще допълни уютната визия.

Забравете за обувки, които да съответстват на чантата ви. Обувки от същия нюанс с роклята, съединителя в цвета на колана и определено няма да останете незабелязани по улиците на града.

Лесен начин да концептуализирате всеки външен вид е да добавите голям шал. Крехките рамене, увити в огромен шал, подчертават стройността на всяка модерна жена.

 

Ако не сте сигурни дали можете да създадете успешни комбинации, използвайте горните съвети и повторете този, който ви харесва най -много. Е, за тези, които са готови да дадат воля на въображението и не се страхуват да експериментират, днешната мода е изключително толерантна към този по

Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger