Дрехи от еко кожа - есенна основа за експерименти

 

Все повече марки се отказват от естествената кожа. В същото време естетиката на кожените неща привлича дизайнери и купувачи, така че в продължение на няколко сезона дрехите от еко кожа са на върха. Днес ще говорим за това как да комбинираме нещата от модерен материал и да разберем колко е екологично чист всъщност.

 

Модели на дрехи

Панталони

Отлична алтернатива на основните дънки са панталоните от еко кожа с права кройка. Такива модели се комбинират с всеки връх: от боди до пуловери.

Съвет: светлите кожени панталони са най -добре комбинирани с топ в подобни цветове, а черните или кафявите с всякакви нюанси, особено ярки.

Кожените панталони лесно се вписват във всеки стил:

В топъл ден носете кожени панталони с дебела, удължена тениска или ги съчетайте с голям пуловер в по-студените дни.

Съчетайте кожени панталони с якета, блузи поло или свободни ризи в неутрални цветове: сиво, бежово или черно.

Съвет: разгледайте по -отблизо кожените бермуди - ако времето позволява, те могат да се носят през есента с високи ботуши или ботуши над коляното.

Ако трябва да създадете строг външен вид, изберете класически кожени панталони в тъмни нюанси и ги съчетайте със светъл топ.

Кафявото ще ви помогне да направите вида си по-интересен без ярки акценти и сложни материи - новото черно този сезон.

Поли

Моделите с прав силует с дължина midi ще се впишат перфектно в бизнес гардероба. Не е необходимо да избирате черна кожена пола, добра алтернатива са моделите в пастелни цветове.

Стилна есенна визия може да бъде сглобена и с кожена мини -пола - добавете към нея палто, пуловер и високи ботуши.

Тренчове и шлифери

Популярните през 90 -те години модели се завръщат на подиумите - кожени тренчи могат да бъдат намерени в есенно -зимните колекции.

За стилна визия с тренчкот от изкуствена кожа, добавете поло, мини пола и груби ботуши. Ако искате да се отпуснете, надникнете във външния вид на Хейли Бийбър - тя често носи кожена горна част с широки дънки или спортни дрехи.

Блейзери

Този сезон кожено яке може да бъде заменено с голямо яке от еко кожа. Съчетайте го с мини рокли за контрастен вид. Носете удължени модели с къси панталони или миниполи.

Съвет: за да създадете ярка ежедневна опция, съобразете цветния трикотаж с връхните дрехи от черна еко кожа.

Изцяло кожен вид

Тази комбинация не е само за мотористи за дълго време. Модерно облекло ще се получи например от шлифер, рокля и шапка от еко кожа. За по - спокоен вид добавете маратонки или обувки.

Съвет: Опитайте да смесите различни тонове на кожата. Например, шоколадова риза с черни панталони. Ако не се страхувате от експерименти, заложете на цвят. Ярките нюанси нахлуват в модата този сезон, така че дори кожа се появи в цветови варианти.

За тези, които се грижат за околната среда

Изкуствената кожа трудно може да се нарече екологично чиста. Екокожата съдържа полиуретан, така че нещата от нея се разлагат стотици години и отделят микропластични частици. В същото време съвременните материали запазват формата си, не се намокрят и визуално почти не се различават от естествените.

Истинската кожа не е по -безопасна. Процесът на неговото производство причинява голяма вреда на планетата, а обработката се отразява негативно на разлагането на продуктите. Но не забравяйте за важен плюс - с правилна грижа, нещата от естествена кожа ще издържат по-дълго.

 

Има само един изход - помислете за покупката на кожени неща по-внимателно и изберете универсални модели, а Евиза ще ви помогне с избора.


Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger