Чистка на гардероба преди лятото: 5 стъпки към успешен резултат


Роклите са топ през лятото за всички дами, които държат да изтъкнат своята женственост – освободете гардероба и пазарувайте нови находки

Тази година пролетното почистване се оказа по-продължително, отколкото сме очаквали. Или поне получихме възможност да му се насладим достатъчно. Ако и вие обаче сте от тези, които използваха времето на изолация по различен и много по-ценен начин, вероятно не сте стигнали до гардероба си. Е, да, кога, ако не сега, когато сме активно на работа, ще си откраднем няколко часа през уикенда или вечер през делника, за да се разделим с ненужните дрехи.

Вече сме лято и е наложително да пристъпим към тези действия, за да си освободим място и да пазаруваме нови находки. Със сигурност вече сте проверили отстъпките в любимия си онлайн магазин, което означава, че не бива да се бавите в никакъв случай.

Следвайте тези стъпки, за да се радвате на ефективни резултати:
  
     С настроение и без носталгия

Ако днес сте чувствителни и дори усмивката ви представлява трудност, отложете заниманията за друг, подходящ момент. Питате се какво общо има това?! Има, и то много! За да сте хладнокръвни и да пренасочите облеклата си към приятелка или в група за търговия, трябва да сте в кондиция. Абсолютно задължително е да сте с положителна нагласа, да имате настроение и да не позволявате на носталгията да вземе връх.

Всяка дама знае колко е трудно да се раздели със своите дамски рокли, независимо колко дълго са стоели самотно в гардероба й. Помнете – те заслужават да бъдат показвани, нека някой да се възползва от този шанс!      

     Перфектен музикален фон

Минахме етапа на емоционална подготовка и вече е редно да пристъпим към свещенодействие. Има само една малка подробност, към настроението добавете и музика, просто за фон, за да ви насърчава в полезното разчистване на гардероба. Не забравяйте, то е ключът към покупката на нови летни дамски рокли.

Можем да си го позволим и трябва да си доставим тази радост, защото топлият сезон включва месеци на вдъхновение, красиви срещи и неповторими залези, през които трябва да се погрижим за неотразимата си визия.    
3
     Следите ли модата

Каква принцеса на модата ще сте, ако не следите последните актуални тенденции? Не се и съмняваме, че вече сте обходили онлайн магазините, за да се уверите, че сте на прав път. Знаете какво ще се носи през лятото, кои са топ цветовете, кройките, материите и силуетите. Е, сега вече наистина сте в пълна бойна готовност, за да определите какво ще махнете от купа с дрехи и какво ще оставите с вас. 
   
    Фокус върху качеството

Качествените облекла винаги си струват инвестицията. Онези, които са създадени с любов, специално отношение и носят послание. Когато подбирате фаворитите си в гардероба, залагайте на тази максима. Нека качеството да бъде определящо, количеството наистина не е толкова значимо.

     Живеем само днес, тук и сега

Понякога забравяме, че животът предлага изненади, понякога приятни, а друг път – не толкова. Той трябва да се цени във всеки един момент, да бъдем пълноценни в този ден, да сме тук и сега. В този ред на мисли онези рокли, които пазиш за някога, когато отслабнеш, са ти абсолютно излишни. Не трупай ненужни артикули на закачалките, замени ги с нови, които ще можеш да носиш веднага!
Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger