Денонощен автосервиз София


Денонощен автосервиз Петков - град София. Извършва всички видове авто електро услуги. Диагностика на двигател. Ремонт на стартери и алтернатори. Съдейства при аварирала ситуация на място, както и поддържа абонаментно служебни и лични превозни средства.

Благодарение на Денонощен мобилен сервиз и пътна помощ екипът на сервиза е на разположение денонощно на Вас, в случай на специфична необходимост, авария, настъпила в електрониката, или механиката на превозното Ви средство.
Без значение, дали имате проблем със скоростната кутия, теч, проблем с окачването, лоши звуци, то трябва да знаете, че експресно сервизът ще направи точната диагностика и ще установи къде е проблемът. Естествено, ще се предложи и адекватно решение за самото отстраняване.
Денонощният мобилен сервиз приема заявки за ремонт на телефон +359 886 816 546


Важно е да споменем, че автосервизът разполага с оборудван автомобил за оказване на мобилна диагностично-сервизна дейност.

Екипът има готовност да окаже автопомощ и да извърши мобилна авторемонтна дейност – денонощно, седем дни в седмицата. Мобилната група е напълно оборудвана да извършва диагностика и широка гама от ремонти на място. За нуждите на нощните ремонти на място, ние разполагаме със специализиран автомобил оборудван с независимо осветление, генератор за електричество, мобилен компресор за въздух, подемници, специализиран инструмент, мобилен уред за компютърна диагностика и др. Целта на компанията  е да окажем експресна сервизна помощ и клиентът да може да ползва автомобила си в най-кратки срокове.

 Едва ли има човек, на който да не се е случвало да изпише на бордовия компютър някаква грешка. В повечето случаи тези грешки позволяват да се продължи. Но при по-новите автомобили, често се случва така, че компютърът да не позволява нататъшно продължаване, докато не се отстрани проблемът от технически екип.
При невъзможност да се  отстрани даден проблем  на място, екипът разполага и с денонощна пътна помощ, с която може да се предвижи до централата на Денонощен автосервиз Петков. Ако имате нужда само от пътна помощ не се колебайте, а позвънете на посочения телефон. На разположение е 24 часа в денонощието.
Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger