Изглаждане на бръчки и оформяне на скули, за да сте перфектно красиви

Изглаждане на бръчки днес се прави по много по-различен начин, отколкото в миналото. Докато преди беше нужно да се подложим на една естетична хирургия, в голяма част от случаите, то днес за да се отървем от дълбоките следи на времето е нужно само естетичен лазер или дермален филър. Дермалните филъри са средството, чрез което да постигнем и оформяне на скули. Много често скулите са деформирани с годините, появява се увиснала кожа, вдлъбнатини или пък неприятно изостряне на контура им. Когато са налице подобен род проблеми, може да се каже, че изглаждането на бръчките и оформянето на скулите вървят ръка за ръка – за да се постигне по-естетичен външен вид.

Изглаждане на бръчки – как, с какво и колко трае?

Днес в козметичната мрежа има редица удачни методи да се справите с така проблемните бръчки. Много реномирани козметични марки предлагат подхранващи, изглаждащи и заличаващи бръчките кремове, лосиони и продукти. Реално погледнато, обаче те дори и супер добре формулирани, не достигат в пълната си гама до подкожния слой. Така голяма част от ефекта им се губи, поради защитната функция на нашата кожа, да не пропуска външни фактори в състава си. Причината да се появят бръчки е известна отдавна. Липса на колаген, хиалуронова киселина и еластин в кожните клетки. Как да попълним тази липса, след като кремовете против бръчки не проникват достатъчно дълбоко подкожно? За щастие отдавна естетичните лазери са навлезли в естетиката за подмладяване. Иновативните лазерни системи на Фотона до голяма степен поддържат широка гама от процедури по разкрасяването. Благодарение на тях кожните фибробласти са стимулирани и регенерирани. Разбира се, няма как ефекта от лазерните терапии да е моментален, въпреки че с няколко терапии ефекта е изключително добър.
Ако искате веднага да попълните участъците с бръчки, за това удачното решение са дермалните филъри. Човешкия колаген отдавана е обект на изследване. В зората на козметиката се е ползвал колаген от животински произход, който и до днес се използва. Той, обаче до голяма степен е източник на алергични реакции и следователно е опасен. Затова селекцията на собствен колаген наподобяващ човешкия е заложена в новите дермални продукти, като гамата био стимулатори на Еланс например. Те деликатно попълват несъвършенствата и заглаждат бръчките, като стимулират и производството на колаген от кожните клетки.

Оформяне на скули, когато това се налага по естетични причини

Деформацията на лицето понякога е вследствие не само на годините и неизбежното остаряване. Тя често пъти е дефект от тежко заболяване или пък травма по кожата от механичен характер. Независимо от причината, поради която искате да оформите скулите си, перфектния метод за това са хиалуроновите филъри.  За разлика от колагеновите пълнители и стимулатори, хиалурона просто придава обем в различна степен, без да извършва стимулация на клетката по разрастването и новото и образуване. Кожната клетка до голяма степен се състой от хиалуронова киселина, която се произвежда по естествен път в човешкото тяло. Така попълването на скули  е възможно и ако в един момент решите, че този тип естетика вече не е за вас – то филъра не е вечен, в рамките на шест месеца или година се усвоява и ако не искате по-големи скули няма да поставяте филър отново! За доброто оформяне на скули дермалните филъри на марката Перфекта са идеалното решение. Те по един деликатен начин се инжектират в дълбокия подкожен слой. Така създават силно омрежена структура на съединителната кожна тъкан. По този начин външния изглед на скулите е естествен, стегнат, и обема е гарантиран.


Самата процедура не изисква много време. Затова в голяма част от козметичните салони и дермални кабинети е по-известна, като „разкрасяване в обедната почивка“. След инжектирането на хиалуроновия филър, за да имате мечтаните от вас скули, няма големи отоци и странични ефекти. Въобще възстановителен период след процедурата няма! Дори и да се появи оток, той е минимален и до около половин час изчезва. Козметици и дерматолози са единодушни, че няма по-лесен начин да се оформи желаната естетика на лицето, от един дермален филър с марка Перфекта. Красотата няма време, граници и пречки. За нея единствено подмладяването е ключа към самочувствието. Затова не подценявайте себе си, а си подарете желаната от вас красота – лесно, бързо и безболезнено.
Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger