Какво да изберем - стил или ергономичност?



Много от вас навярно вече си задават въпроса „Какво е ергономия?“. За да ви бъдем максимално полезни с тази статия, то ние се постарахме да обработим информацията по начин, достъпен до всички вас. На пазара съществуват не малко на брой ергономични продукти, имащи за цел да подобряват значително както самите процеси на работа, така и комфорта, който чувстват служителите, докато са се настанили в своя офис стол, например.
Ергономичени офис столове

Ако работното ви място е свързано с не малко стресови ситуации, то задължението на този вид иновативни мебели, е именно да го елиминират или поне ограничават. Те също така облекчават напрежението, което тялото ви усеща след края на дългия многочасов работен ден. Няма как да пропуснем да споменем едно от най-важните свойства, притежание на ергономичния стол, а именно подсигуряването на правилна стойка на седене, която не позволява гръбначни изкривявания или друг вид нездравословни последици. 

От нашия избор зависи здравето ни

Всеки един от нас, прекарващ времето си в офиса зад бюрото, знае колко е важно столът да бъде наистина удобен. Ако тази мебел е на ваша страна, то съвсем скоро ще наблюдавате положителни резултати, относно здравето си, ако преди това сте страдали от болки и преумора. Инвестирайки в правилния стол, то вие инвестирате в самите вас. НА какво да обърнете внимание, при избора на подходящия ергономичен стол:


  • Размер

Всеки от нас притежава различна височина. Независимо с какви функции ще разполагате, закупувайки конкретен модел стол, то от изключителна важност е да го тествате, сядайки в него и прекарвайки няколко минути време. По правило височината на самия стол би следвало да бъде 1 4 от височината на потребителя, но това не е строго изискване, към което да се придържате, закупувайки си мебел. Разбира се, на първо място е важно самите вие да изпитате онзи комфорт и удобство, погалващи ви нежно и нашепващи ви за приятните дни, които ще прекарвате в офиса, закупувайте си дадения стол.


  • Използваемостта на избраната от вас мебел


В зависимост от това, с какво е свързана дейността ви и какъв е типа работа, който упражнявате, то следва да изберете вашия стол. Преди да извършите покупката, бъдете максимално наясно за каква цел ще използвате предпочитаната мебел.


  • Стил, към който да се придържате


Никога не преминавайте към осъществяване на покупката, преди да сте се запознали от близо с мястото, където ще бъде поставена избраната мебел. Огледайте добре помещението, както и останалата част от обзавеждането. Купете такъв стол, който всячески ще пасва към интериора. Не са малко онези места, чиято обстановка е класическа, а мебелите свръх модерни, това създава лошо впечатление у клиента както за работодателя, така и за неговите служители.


Изборът на перфектния ергономичен офис стол е абсолютно съчетание между стил и ергономичност. Никога не позволявайте да посочвате само едно от двете, ако желаете да изстреляте фирмата си право към върха.
Сподели статията :
'
 

+ коментара + 2 коментара

16 май 2017 г. в 12:53

Залагам на стилът!

24 май 2017 г. в 19:51

Като човек, който седи по 12 часа на стол, мога да кажа, че стилът не е от никакво значение. Ако не искате да страдате от неприятни болки след време, заложете на ергономичността. Стилът го оставете за конферентните зали, където ще седите по 1 час на ден.

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger