Често задавани въпроси за външни и вътрешни врати


Голяма част от клиентите нямат необходимите познания относно различните външни и вътрешни врати и задават куп въпроси, когато дойдат в магазина или фирмата. Решихме да напишем една кратка, но съществена статия, която да обобщи най-често срещаните питания за различните модели входни или интериорни врати.

Може ли да се сменят дръжките на интериорните врати? 

Да разбира се, че могат да се сменят. Обикновено добрите фирми, които се занимават с продажба на интериорни врати слагат най-издръжливите и качествени варианти, но ако желаете може да ги подмените по всяко време. 

Мога ли да сложа друг патрон на входната врата вместо този, който е в комплекта? 

Да, няма никакъв проблем да замените бравата и патрона. Обикновено фирмите за врати предоставят избор брави и патрони, тъй че не е нужно да посещавате други магазини и да губите времето си в търсене. 

Колко време след монтаж на интериорни врати, не трябва да ги отваряме и затваряме? 

Специалистите, които се занимават с монтаж на интериорни врати препоръчват да изчакате 24 часа, без да отваряте вратите. Това се прави с цел стягане на използваната полиуретанова пяна.

Как се извършва заключването на блиндираните врати? 

Това зависи най-много от модела на вратата, която искате да закупите. Китайските продукти на пазара са с дванадесет точково заключване, тоест по два шипа отдолу и отгоре на крилото и осем от страна на вашата брава. 

Що се касае до турските блиндирани врати те имат две независими ключалки с по три шипове и отделно нощно заключване, което се контролира отвътре. Повече информация може да получите от фирмените ви консултанти.

Мога ли да избера на коя посока да се отварят интериорните врати? 

Да, интериорните врати се монтират, както ви е удобно. По време на монтажа вие имате възможността да определите коя посока на отваряне е най-удобна за вас. Ако не сте сигурни в избора си може да се консултирате с монтажистите, които ще ви дадат най-точния отговор.

В заключение

Това е само една малка част от въпросите, които вълнуват потребителите. Ние се опитахме да дадем професионални отговори, така че да останете доволни. Дано нашия опит е бил полезен за вас и ви желаем да направите най-правилния избор на врата.
Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger