Нова колекция обувки на Кристиан Лубутен



Рийз Уидърспун бе забелязана с обувки на Кристиан Лубутен по време на 29-тите награди Independent Spirit Awards, които се проведоха на 1 март. Изящните обувки са от новата колекция на дизайнера „Пролет - Лято 2014”. Рийз Уидърспун е първата знаменитост, показала се с обувки от пролетната колекция на Кристиан Лубутен. Сандалите Leonor Fini са от черен велур, с меки извити линии и 120 mm високи. Грациозните обувки перфектно допълваха тоалета на звездата от „Професия блондинка“ . За никой не е тайна, че актрисата е голям фен на дизайнера Кристиан Лубутен.


Френският дизайнер Кристиан Лубутен, известен със своите червени подметки и наложил успешно обувките с екстремно висок ток е икона в света на обувките. Негови клиенти са световноизвестни личности и звезди, като Елизабет Тейлър, Деми Мур, Дженифър Лопес, Сара Джесика Паркър, Бионсе и разбира се Лейди Гага.


Колекцията „Пролет - Лято 2014” включва широка гама от обувки с графични форми и микс от съвременни материали. Топли пастелни нюанси, флорални и привличащи погледа ярки цветове, морски мотиви, са в основата на пролетно – лятната колекция. И този път модният дизайнер не изневерява на стила си. 


Присъствието на високия ток и червената подметка са задължителни. 

Ето някои от най-впечатляващите обувки от новата колекция на френския дизайнер:
Impera - много нежен модел, между сандал и обувка. Изработен от лазерно изрязана черна кожа и дълги ластични връзки около глезена.


Miss Rigidaine - изключително елегантен и красив модел, с тънък ток. Обувките са от черна лачена кожа, в допълнение с PVC материал.


Paralili – много свеж и цветен модел, изработен от PVC материал в съчетание с червена и синя кожа. Златист цвят на тока и стъпалото.


Pigalace – този модел обувки е очарователно съчетание между бял сатен и бяла дантела. 


Snakilta - тип боти с висок тънък ток и остър връх. Изработени са от бяла кожа, като характерното тук са многоцветните копчета по тях. 


Speleola - тип сандал, ходилото и токът са изработени от цикламен сатен с ясна PVC каишка и украсена предна каишка. 


Aqua Ronda - екстравагантен модел, тип сандал. Изработени са от PVC с цвят на аквамарин, червени лачени подплатени презрамки и сребрист ток.


Някои от тези модели са лесно достъпен в
 онлайн магазина Zebra-Online където можете да откриете перфектната обувка за комфорта ан вашите крака.
Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger