Нещо повече за марковите парфюми.

съвет за маркови парфюми
Използването на трайни и хубави аромати от край време е фактор за повишаване на самочувствието. Комплиментите и добрите отзиви определено ни карат да се чувстваме уверени в себе си и дори в това, което правим. Ако пък сме заложили на скъпите маркови парфюми, със сигурност ще спечелим и вече набелязана  половинка.

Щом си вземем мечтания парфюм, обаче, трябва да го ползваме правилно, за да го съхраним в цялата му прелест по-дълго време, а и за да се чувстваме комфортно в кожата си. Логично е, по-тежките ухания да се ползват през тъмната част на деня, а за светлата, да оставим леките нежни аромати.

Хубаво е да се съобразите и с работното си място – ако пространството е затворено не прекалявайте с пръскането. Всъщност, ето няколко съвета за нанасянето на маркови парфюми, с които ще избегнете конфузните ситуации:

За по-дълго задържане на аромата, го нанесете върху влажна кожа – веднага след като сте си взели душ, например. Съществуват доста марки, които предлагат и други продукти, така че е хубаво да се сдобиете и лосион или душ гел на същите производители. Задължително НЕ смесвайте различните ухания. Нанасяйте парфюма най-вече на местата, които се потят най-малко – китките, зад врата и ушите.



Нещо, което доста хора не знаят – ако сте решили да тръгнете на пазар за парфюми, направете го преди обяд. През тази част от деня, обонянието ви е по-развито и силно. Освен това, използвайте тестерните лентички, за да пробвате парфюма, а не ръцете си.

За дълготрайната употреба на любимите аромати, трябва да се научите да ги съхранявате по най-добрия начин – далеч от слънчевото греене. Не забравяйте да затваряте плътно капачките, за предпазите луксозните маркови парфюми от изветряване. Хубаво е и да предпазвате шишенцата от нагряване.

Според изследванията, ако третирате правилно парфюмите си, те могат да запазят силата и аромата си въобще до 5 години. Този съвет ни дадоха специалистите от Parfumi-shop.net.
Сподели статията :
'
 

+ коментара + 1 коментара

27 февруари 2014 г. в 16:28

Интересно беше да го прочета.

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger