2 страхотни лимитирани парфюма за лято 2014


Dolce & Gabbana се концентрира доста добре върху летните и пролетните ухания през последните няколко години със своите версии на Light Blue във версиите за мъже и жени. И тази година марката не изостана от плана си и представи 2-те нови летни предложения за Пролет-Лято 2014-та. Новите ухания носят името Dolce & Gabbana Light Blue Escape to Panarea съответно за жените и Light Blue Discover Vulcano вариантът за мъже.

Уханията се очаква да пристигнат на пазара около средата на месец Април 2014 в шишенцата на добре познатата линия Light Blue, но с освежена цветова гама, малко по светла от предходните, какъвто е и аромата на самите парфюми.

Dolce & Gabbana Light Blue Escape to Panarea е новата версия за жените през 2014 е вдъхновена от елитният остров Панареа намиращ се в област Аолес. На острова е разположен всеизвестният със своят луксозен стил и обстановка хотел Рая посещаван от знаменити личности от целият свят. Хотел Рая е чудесно място да се насладите на прекрасните аперативи които предлагат там а също и да се порадвате на коктейллите в дискотеката където изгревът винаги е очакван. Ароматът на парфюма улавя атмосферата на Аолес с акордите от круша и бергамот във върховите нотки. Сърцето е подсилено от букет от портокалови цветове и листа на нощен жасмин. Базата е изключително мека и съблазнителна със нотките от бял мускус, бобова тонка и амбра.

Dolce & Gabbana Light Blue Discover Vulcano е лимитираната версия за мъже, вдъхновена от островът Вулкан, на който по късно са наречени и самите вулкани, островът е известен със своите кални бани и кратерът изпускащ дим. Името "Вулкан" е дадено от древните Римляни и през годините навлиза в много модерни езици. Римляните използвали острова като място за добив на уникални материали които не се намирали на други места. Ароматът Vulcano отразява тази атмосфера със светлите си връхнин отки от джинджифил и италиански лимон, последвани от нотките на кипарис и лавандула в сърцето и най накрая с елегантните дървесни нотки на ветивер и кедър в базата.

Ако вие сте почитатели на марката и конкретно на тази линия обмислете за това лято покупката на новите ухания от Dolce & Gabbana. Ако не знаете откъде можете да ги поръчате, разгледайте каталога с парфюми на bg parfumi info.
Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger