Коледната треска за подаръци. По-малки разходи по-големи печалби.

Доста време не бях писал тук. Но идва коледа, и 100% ще настъпи коледната пазарна треска.
Някога замисляли ли сте се, дали бихте предпочели пазаруване от вкъщи по коледа, пред блъскането по моловете? Дали няма да е по приятно да си купите предварително подаръците за близкитеот някой онлайн аукцион или виртуален магазин? И когато всички преследват подаръка, който дето им иска от Дядо Коледа ,в кой магазин е останала 1 бройка от него и дали ще успеqт на време, вие да се радвате, че вече сте купили точния подарък.
Има ли нещо, което ви пречи да направите всичко това?! Единственото, което може да ви попречи е страхът да го направите.
Седнете пред компютъра в къщи или в офиса и просто потърсете дадена стока в google. Вижте в колко онлайн магазини и аукциони ще я откриете. Дали цената не е доста по-изгодна?! Дали пазаруването не е доста по безболезнено и нервощадящо ( каква дума само изписах)? Дали няма да станете фен на този вид пазаруване? Знае ли човек?!
Ако сте собственик на малко магазинче или ателие, чудещ се как да си увеличи продажбите по коледа. Някога да ви е хрумвало да пробвате с онлайн продажби? Дали няма да увеличите продажбите и приходите си? Най-вероятно ще ги увеличите. Има ли как иначе да продавате стоки в цялата страна и дори в чужбина. Представяте ли си какви наеми ще платите за коледни щандове.
Всичко това е на един клик разстояние от вас. Тряба само да опитате.

Ако стерешили, че ви стиска да печелитеповече пари като продавач, или ви се харчат по-малко като купувач посетете новия онлайн аукцион на България. Колкото повече се престрашът, толкова повече доволни хора ще има.
Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger