Най-популярните видове дамски колиета

 

дамски колиета

Най-популярните видове дамски колиета

Независимо дали търсите колие, което да подарите на някого, или търсите бижу, което да носите сами, трябва да знаете, че има разнообразие от популярни дизайни на колиета, от които дамите да избират. Ако търсите колие, което ще ви накара да се откроите от тълпата, ще искате да разгледате някои от изброените тук стилове.

Колиета с верижка

Независимо дали сте любител на бижута или просто някой, който обича да добавя елемент на драма към стила си, колиетата са чудесен начин да добавите малко блясък. Има толкова много налични стилове колиета, но има определени дизайни, които са невероятно популярни. Можете да носите огърлицата си със семпла риза и дънки или можете да я комбинирате с коктейлна рокля за по-шик вид.

дамски колиета

Чокъри

Колиетата чокър се предлагат в различни материали. Кадифе, злато, сребро, както и панделка, са популярни материали за тази огърлица. Различни дизайни на колиета могат да бъдат включени в колетата чокър чрез висулки или мъниста. Сред най-значимите предимства на носенето на това бижу е, че то върви с почти всичко, което носите, независимо от формата или стила. Носенето на огърлица толкова близо до деколтето е наистина привлекателно. Чокърите допълват v-образни деколтета, както и широки деколтета.

дамски колиета

Колие тип яка

Колието тип яка е идеално за съчетаване с дрехи с отворени рамене, V-образни деколтета, или с презрамки. Колиетата тип яка се различават от чокър колиетата по това, че обикновено са малко по-къси на дължина.

Тези бижута се носят близо до кожата, точно над ключицата. Колиетата с яки са зашеметяващи, когато са направени от перли, камъни или бижута, но можете да изберете и по-небрежен външен вид, като използвате многобройни нишки от злато и сребро.

дамски колиета

Колие с висулка

Колие с висулка с една нишка обикновено се състои от златна или сребърна верижка със специфичен фокусен елемент отпред. Колиетата с висулка са сред най-популярните форми на колиета, защото често са специални и носят определена емоция. Върху висулката може да бъде включен един талисман или ценен диамант. Колието с висулка е привлекателно, тъй като лесно се персонализира. Можете да отпечатате нечии инициали върху тях и да ги подарите!

дамски колиета

Кръгло колие

Кръглото колие е единствено по рода си бижу. То се изработва от масивен метал и се закопчава отзад или се поставя без закопчаване. Това е масивна огърлица, която обикновено е изработена от метал и се носи близо до кожата. Независимо от това, което носите, това бижу е много модерно и елегантно и ще накара всяко облекло да се отличи. 

дамски колиета

Колиета Опера

Колиетата Opera обикновено са с дължина около 66 до 90 см и са идеални за рокли или блузи с дълбоко деколте. Колието опера е гъвкаво бижу, което обикновено се носи за официални поводи. Този вид колие, от друга страна, е толкова популярно, че може да се носи почти навсякъде и за всяко събитие.

Едно от най-хубавите неща по отношение на тези дамски колиета е, че те могат да се носят самостоятелно или да се съчетаят с други с различна дължина, за да се постигне многопластов вид. Тези огърлици могат да бъдат изработени дори от перли или мъниста! 

дамски колиета

Ако не сте сигурни кой вид колие е правилното за вас и вашия стил, посетете реномиран бижутерски магазин и пробвайте различни варианти. Например, My Silver имат множество магазини в страната, и със сигурност ще ви помогнат. 


Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger