Какви са предимствата на перлената мазилка?

 

перлена мазилка

Ако търсите уникално покритие за стените у дома, обмислете използването на перлена мазилка. Това екологично, нетоксично покритие е много гъвкаво и дори може да бъде тонирано. Нанася се лесно с четка върху боядисани повърхности или да го нанесете с мистрия, за да създадете плътно, текстурирано покритие. Можете също така да го нанесете върху шаблон за повдигнат ефект.

Какво е перлена мазилка?

Перлената мазилка е декоративна пясъчна мазилка, на акрилна основа, която създава седефен ефект и понякога е примесена с металически пигменти. Осигурява красив и интересен блясък, отразява изящно светлината и може да се използва както на всички стени в стаята, така и само на една, за да се създаде акцент. 

Какви са предимствата ѝ?

Нетоксичен материал

Има няколко предимства от използването на перлена мазилка за вашия дом. Сред тях са неговите нетоксични свойства. Съставките, използвани за направата му, включват най-белите мраморни агрегати и първокласен бял цимент. Продуктът също така съдържа добавки, подобряващи ефективността, които помагат на мазилката да устои на широк спектър от често срещани проблеми.

перлена мазилка

Нанасянето на перлена мазилка е относително лесно. Това нетоксично може да се почиства със сапун и вода. Трябва да се пази от екстремни температури. При нанасяне на мазилката се нанася под ъгъл 45 градуса спрямо основата и се разбърква с маламашка. 

Когато се използва правилно, перлената мазилка ще произведе блестящо покритие, което е идеално за създаване на различни релефи. Бялата му основа позволява да бъде оцветена с други цветове, за да се създадат персонализирани леки перлени покрития. Перлената мазилка е подходяща както за интериорни, така и за екстериорни проекти. Неговата гъвкавост го прави чудесен избор за различни декоративни изкуства и стени.

Екологичност

Перлената мазилка е екологично чиста, без мирис, без летливи органични съединения и нетоксична мазилка. Осигурява перлен завършек и залепва към повечето повърхности. Перленото покритие наподобява кадифе и има блестяща жизненост. 

Може да се използва за вътрешни и външни стени и тавани, както и за декоративни приложения. Той е силно устойчив на влага и се почиства лесно. Освен това е издръжлив и не избледнява или изгаря. Този екологичен материал се предлага в различни цветове и се поддържа лесно. Това го прави отличен избор за довършване на всяка стая.

перлена мазилка

Може да се тонира

Перлената мазилка е универсална боя и е идеална за много видове проекти. Може да се нанесе с четка върху предварително боядисана повърхност или да се смеси с боя на водна основа, за да се създадат уникални дизайни. Перлената мазилка също е лесна за нанасяне върху шаблон, за да се добави повдигнат ефект. Консистенцията му е подобна на желето и е идеален за използване върху стени, тавани, мебели и др.

Перлената мазилка може да бъде тонирана, за да съответства на широка гама от дизайнерски цветове. Може да се тонира у дома или да закупите оцветен продукт. Първо трябва да боядисате основното си покритие с плоска латексова боя, тонирана до цвета, който искате да постигнете с вашата мазилка. Оставете основния слой да изсъхне за 24 часа, преди да нанесете перлената мазилка. След това се нанася с мистрия върху тънък слой мазилка и се оставя да изсъхне за 1 час. 

В България Fortuna Paints предлага висококачествени перлени мазилки, с които да преобразите всяка стая във вашия дом. 


Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger