Предимства на матраци "Блян"

БЛЯН ви представят в своята последна колекция три основни направления матраци, като във всяка от тях присъстват по няколко модела – колекция „1001 нощ“, колекция „Модерен дом“ и детска колекция „Dreams“.

Колекция "1001 нощ" – моделите от тази линия съчетават лукс и естествени материали. Може да избирате между матрак “Инайя Бамбук”, матрак “Амар Алое Вера” и матрак “Захир Tencel”.

Колекция "Модерен дом" – удобни, за цялото семейство, практични, достъпни. Предлагат се шест модела от тази колекция – Специал Плюс, Стандарт, Профил, Кокос, Комбино, Специал.

Детска колекция „Dreams“ – модели Мики, Мики Джуниър и Блянболино.

За удобство на посетителите на сайта за всеки от моделите е достъпна информация за предимствата му, използваните материали, конструкцията на матрака. Вижте всички матраци Блян тук. Добавени са и съвети за правилна употреба и каква подматрачна рамка е препоръчително да се използва.

Освен матраци, на сайта на Brava.bg ще откриете спални продукти, като възглавници, завивки и протектори за матраци. Фирмата предлага и три вида подматрачни системи – Basic, Vario и Vario + R. Добавена е информация и за профилирания пенополиуретан предлаган от Блян.

Сайтът може да се разгледа и да изберете матрак сред множество марки, модели и размери. В лявото меню има филтри, които правят пазаруването много удобно. Чрез тях може да изберете твърдост, височина, вид на матрака и размери, калъфи, гаранция и т.н. Има кратка история на фирмата, възможност да свалите каталога на Блян и брошурата на детската им серия в pdf формат. Достъпна за сваляне е и ценовата листа. Подробен списък с доставчиците ще ви улесни при търсене на матраци във вашия град.

В страницата за въпроси и отговори за матраци са последните новости около начина за избор на матрак, подръжката и почистването. Може да се запознаете с подробната информация там и да прецените, имате ли спешна и риална нужда от подмяна на стария матрак и какъв вид да изберете, така че да подобрите своя сън и да се насладите на истинска почивка през нощта.

Съветвам ви да прецените, дали настоящия ви матрак вече не захабен или се е продънил и ако е така не му мислете, купете нов.

Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger