Освежете интериора с декоративни мазилки от Лерос



Сега е идеалното време за освежаване на стените. Сменете цвета без да се налага да правите революция в целия дом. Хармонията от цветове и разнообразието на текстури, може да намерите в магазини Лерос. Донесете снимка на вашето помещение и ние ще създадем за вас реална визуализация с предпочитаната декоративна мазилка.

Защо сега?
Сега е най-подходящият сезон за смяна цвета на стените, поради  умерената температура и влажност. Това са оптималните условия за полагане на бои и декоративни мазилки, за да се гарантира перфектно изпълнение и безупречен резултат.

Кои цветове да изберем?

Изберете пастелни нюанси, за да добавите малко цвят в дома, може би не за всички стени, а само на някои повърхности, за да ги подчертаете, като пиластри, ниши, преградни стени, колони, трегери. Тези цветове ще придадат изключителен акцент в помещенията и ще постигнете уникална и неповторима визия. И най-малкия щрих ще превърне вашата къща в дом.

Идеи за декорация на дома
Не се ограничавайте с декориране само с латексови бои, опитайте ефектите на интериорните декоративни мазилки, които ще придадат характер и стил на всяко помещение само с няколко докосвания. Те са предпочитани, както от професионални декоратори, така и от любители.
Ето няколко реализирани идеи, от които може да почерпите идеи.
Klondike

Meteor 8

Meteor 8

Ако наситените нюанси не ви превличат и имате нужда от визуално пространство в по-светли тонове или бяло, изглежда декоративната мазилка на VALPAINT Selection Light е точно за вас. Светлите нюанси на избраните декоративни мазилки ще ви завладеят със своята елегантност и простота. Meteore 8, Sabulador, Sabulador Soft, Valsetin, Polistof, Artecò 7, VALRENNA, Rococo и Velidor Fine са декоративни покрития на подбора Light. Всеки един се отличава с интересна гама от светли цветове. 

Дайте простор на въображението си, не се ограничавайте от добре познатите материали. Запознайте се с иновациите, предизвикайте своето вътрешно усещане за хармония и промяна. Изберете подходящите за вашия дом декоративни мазилки от богатия каталог на Лерос, които можете да откриете на http://leros.bg/продукти/декоративни-интериорни-и-екстериорни-мазилки
А ние от Лерос сме готови да се впуснем в това освежаване заедно с вас! 
Сподели статията :
'
 

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Моят блогрол - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger